![]() |
Kanka.Net adına....
Slm cakal.netın degerlı uyelerı
oncelıkle ıtıraf bolumu aradım ama bulamadım:biggrin: Sızlere tesekkur etmek ıstedım.Kanka.net kapalıyken bızlerı cok ıyı agırladıgınız ve mısafır perverlıgınızı gosterdıgınız ıcın sızlere sonsuz tesekkurler;) Buradada aynen kanka.nettekı gıbı zaman gecırıyor ve sızlerle aynı sekılde eglenıyoruz:p Tam bır kardes sıtesınız;) Sızlere kanka.net adına tesekkur ederım...:smile: Saygılarımla Kanka.net Aşk&Sevgi-Kanka Cafe Modu RuYa_GuZeLi |
RİCA EDERİZ NE DEMEK HER ZAMAN BEKLERİZ....
HEMEN GİDİYORMUSUNUZ :) DAHA KARPUZ KESECEKTİKTE :) www.çakal.net linux bölümü sorumlusu WALSMAN07 :) |
hayır burdayız:biggrin: :biggrin: :biggrin:
bende kurtulmak zor:p :p |
heheh yok ne kurtulması ya aa sende :))
gusel dusuncelerın ıcınde tesekurler |
walla.ruya.guzeli.haklısın.burası.tam.kardeş.sıte. :D
|
Tabİ Buldunuz Sİtenİn Hasini Benİm Gİbİ Gİdemİyorsunuz Dİmİ :d
Umarim MİsafİrperverlİĞİmİzden İstİfade Edersİnİz Bu GÜnlerde Bİzİm Admİn CoŞmuŞ Durumda Kaprİslerİnİ BoĞuyor Ona GÖre:d Bu Firsatlari KaÇirmayiniz:) Sİzlerİ Aramizda GÖrmek Çok GÜzel GerÇekten :) Nasil Rahat Hİssedİyorsaniz Kendİnİzİ Öyle Devam Edİnİz Sİtemİzde :) Ben Karpuzlari Keserİm Şİmdİ :d |
hehe bak bak bıkere de bıze kes be sende ılla mısafır mı gelmesı gerek :) onlar mısafır sayılmaz hem onlarda bızden:)))hehe
|
kanka.yaaa.gel.bırlıkte.yıyelım.sorunmu.kardesız.h epımız:)
|
niket olayı sen başka yerlere çekiyon ha:D
bu çocuk saf kötülük yok içinde senin gibi:) tabi tabi hep beraber yeriz neden olmasın:) |
hehee tabkı cnm bırlıkte yerız sen hala kesmedın mı :)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.