![]() |
Adımı Anmayı Unuttugun Gün
Adımı anmayı unuttuğun günden beri
Aşkı kirletiyorum karanlık sokaklarda En suskun şahidim oluyor gece Ama bil ki namuslu oluşundan değil Dilsizliğinden susuyor Koyu bir yeşile bıraktığımdan beri bilincimi Unuttum hüzünlenmeyi Silindi ezberimden birkaç şiir daha Kurudu artık düşlerimin sağanağından arta kalan Yok artık ağlamak ayrılığı anlatan şiirlere Kazımak yok beynime acıtan veda sözcüklerini En çok acıtan bazen de söylenmeyenlerdir Çok uzaklarda kimseler görmeden solan O güzelim dağ çiçekleri gibi Kimsenin açlıklarını ve öfkelerini bilmediği insanlarım gibi Bütün şiirlerim yarım kalıyor artık Bitiremiyorum söylemeye çalıştığım hiçbir cümleyi Çürüyen bir ceset gibi zaman Hırpalıyor günden güne Güzelliklere olan inancımı Yüzün ne kadar temiz derdin oysa bana Yeni doğmuş bir çocuk kadar günahsız sanki Ama yetmezdi hiçbiri sevebilmen için beni Anlatırdın sabahlara kadar en mahrem sırlarını İnsanlardan kalma yaralarını anlatırdın her seferinde Daha açıkken yaralarım kendi yüreğimde Koskoca bir denizi hapsetmişken göz bebeklerimde Senin yaralarını sağaltmaya uğraşırdım hep Nerede ağlayan bir çocuk görsem Unuturdum kendi umutsuzluğumu Yani bir tek kendi yangınıma su dökemezdim Kül olurken göz göre göre yüreğimdeki orman. Adımı anmayı unuttuğun günden beri Kirlettim yüzümü karanlık sokaklarda Fırsatı olsa dile gelecekti gece Anlatmak için bütün bildiklerini Hüznümü geri ver bana ey çürüyen zaman Geri ver güzelliğe olan inancımı Kuruyan bir dağ çiçeğiyim şimdi dağ başlarında An gelir kokum yayılır ışıklı şehirlere Duyarsınız açlıklarını ve öfkelerini o güzel insanlarımın… |
Yok artık ağlamak ayrılığı anlatan şiirlere
Kazımak yok beynime acıtan veda sözcüklerini kanka.burda.bıttım.zaten:( elıne.saglık |
aglama zaten ya.ben aglayın uzulun dıye koymuom şiirleri lütfn.mutlu olsun herkes.ben olmaıom bari sizler olun
|
Alıntı:
bende.dıılım.ortagız.kanka |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.