www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Bayan arkadaşlar lütfen yardım edin (https://www.cakal.net/showthread.php?t=37247)

serkanoksuz 09-22-2006 06:05 PM

Bayan arkadaşlar lütfen yardım edin

arkadaşlar bana sıradan normal bir kızı kendime nasıl aşık edebilirim, ne tür davranışlarda bulunup onu etkileyebilirim,onu biryere davet edeceksem onu nasıl biryere davet edip hangi konulardan konuşmayaa başlamalıyım ben bu konularda biraz CAHİL ve beceriksizim aynı zamanda cekingen ve utangaç birisiyim yorumda bulunursanız sevinirim.:frown:

M@D_VIPer 09-22-2006 06:14 PM

bırak bayanlara soramayı burada tercrübe konuşuyor ;) Ama baştan söylim açıkca...Çekingen olursan çok şey kaybedersin...Artık kızlara masum erkekler hoş gelmiyor...Rahat olacaksın kızın karşısında...Hatta küçük tepeleri ben yarattım havan olsun abartmadan....Sakın öyle ilk anda çok yüz verip çok iltifatlar edip iplerini eline verme....Normal bir sohbet arasına isteklerini sıkıştır...Ona açılacaksan hayatını anlatarak örneklendirmeler yap...Direk söyleme herşeyi...Biraz edebiyat parçala biraz göz boya sözlerinle...Yapabiliyorsan uzat cümlelelerini karıştır ki ilgiyi sana yöneltsin...Davet etmekten korkma..REd yanıtını almaktan da korkma sakın...Ya bu ara sıkılıyorum şu bu perşembe günü sinema ya gidicem napim tek kaldım kimse de yok gibi önce bi yokla...baktın sezdin..Hemen "sen de gelsene..hem otururuz bişeyler felanda içeriz" gibi klişe ama işe yarar cümleler kullan...Yaşını felan bilmedğim için genle şeyleri anlattım..Takıldığın yer olursa bana gel... ;)

CaKaLBoT 09-22-2006 06:15 PM

hhehe ısı bılene sorcan ıstee:))

CaKaLBoT 09-22-2006 06:17 PM

bayanlar yardım edin kıza :D
ama bi erkek gözü ile ken din ol yeter ;)

CaKaLBoT 09-22-2006 06:18 PM

benden tek tavsiye aklın varsa
aşık olma !!!

;) :rolleyes: ...

DHeMLy-CHaY 09-22-2006 06:19 PM

ortağım herşeyi açıkca anlatmış söylenecek pek fazla birşey yok ama daha yaşın küçük belli fazla kaptırma kendini ;)

serkanoksuz 09-23-2006 12:34 AM

yaşımmı küçük

Alıntı:

İlk Gönderen DHeMLy-CHaY
ortağım herşeyi açıkca anlatmış söylenecek pek fazla birşey yok ama daha yaşın küçük belli fazla kaptırma kendini ;)

Kardeş 24 yaşına geldim evde kalıyorum yavaş yavaş:biggrin: :biggrin:

serkanoksuz 09-23-2006 12:38 AM

eyvallah

Alıntı:

İlk Gönderen M@D_VIPer
bırak bayanlara soramayı burada tercrübe konuşuyor ;) Ama baştan söylim açıkca...Çekingen olursan çok şey kaybedersin...Artık kızlara masum erkekler hoş gelmiyor...Rahat olacaksın kızın karşısında...Hatta küçük tepeleri ben yarattım havan olsun abartmadan....Sakın öyle ilk anda çok yüz verip çok iltifatlar edip iplerini eline verme....Normal bir sohbet arasına isteklerini sıkıştır...Ona açılacaksan hayatını anlatarak örneklendirmeler yap...Direk söyleme herşeyi...Biraz edebiyat parçala biraz göz boya sözlerinle...Yapabiliyorsan uzat cümlelelerini karıştır ki ilgiyi sana yöneltsin...Davet etmekten korkma..REd yanıtını almaktan da korkma sakın...Ya bu ara sıkılıyorum şu bu perşembe günü sinema ya gidicem napim tek kaldım kimse de yok gibi önce bi yokla...baktın sezdin..Hemen "sen de gelsene..hem otururuz bişeyler felanda içeriz" gibi klişe ama işe yarar cümleler kullan...Yaşını felan bilmedğim için genle şeyleri anlattım..Takıldığın yer olursa bana gel... ;)

sağolasın dostum önerilerine uymaya çalışacağım umarım işe yarar :biggrin:
Ben aslında bu konuyu bir kadın ağzından öğrenmek istiyordum sonuçta birçoğu aynı duyguyuu paylaşıyorlar:p

DHeMLy-CHaY 09-23-2006 12:40 AM

aga ne yaptın sen yaw ben küçük sandıydım kusura bakma :D yolun yarısını geçmişin sen elini çabuk tut,ortime kulak ver ;)

twoba 09-23-2006 12:43 AM

kızların bellı bı modelı yokkı snaa sole yap bole yap dıelım...senn yasın kac onujn yası kac arkadasmısınz dglmsınz aranız nası ii mi kotumu bnlrı bılmedne yrdm fılan edılmez....ama sana sunu solıım eger kız boleee kndı havasnda arkds grubu olan tarz bırıyse sende tarz olup ılgısını cekmen lasım..eger arkds ortamndysan daha yakın ol yanı onnla konus ama dgrylede konus...arada sırda grubun sendn ii sekıld bahsetmesını sgla kı onun gozunde bı artın olsun...cok sırnasık olma ama kıslara cok ta soguk davranma...bazı kızlar sırnasık tıp sever bazılrı ıse gayet normal nası davranması grektıgını bılen erkklerı sver...bıde bısı yapmak ıstdgn zzamn kararsz olma hep bı planın olsun kararsz erkkler terch edılmez cok...eger kısı kms ecok tanımıosa ve duzgun bı kızsa sadec durst ol yaklas ona ama derecesını bıl..her sozunu ii sec..ve en onmlısı sakın heycanlanma ve acıkca sole kaybetsende yılma hersey herzamn olmuoo dıe dusun...bnden bu kdr taam anlatamdm ama ıdare et...aranızdakı samımıyetı bılsme yardm edrdm ama bunlrdan bısıler cıkarabılrsın;)

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:07 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.