![]() |
Bİr BebeĞİn Yaninda HİÇ KonuŞulmazsa BÜyÜdÜĞÜnde Hangİ Dili konuşur?
Japonlarin YaptiĞi AraŞtirmada Yenİ DoĞan Bİr Bebek Kİmsenİn KonuŞmadiĞi Bİr Odada Buyutuluyo Ve Kesinlikle Yaninda Konusulmuyo Cocuk Konusma Cagina Geldiginde Sİzce Hangi Dili Konusutu Kuran Dİlİ Arapca Fakat Olay Kapatilmaya Calisiliyo Belki Birileri Ibret Alirda M Ü S L Ü M A N Olur Korkusu Eh Nedİyelİm AllahÜ Ekber
arkadaşlar alıntıdır!sakın bu ne saçmalık böyle şey mi olur falan demeyin!belki de doğrudur!ben paylaştım ama yorum sizin! |
vallaha doğrudur kardeş yüce Allahın lütfudur teşekkürler ben gerçek olduğuna inanıyorum
|
Daha öncede duymuştum bunu eline sağlık..
|
eyvallah beğendiğinize sevindim;)
|
hayet valla yüce Allahın Taktiri
|
ben böyle saçmalık olur mu demek istiyorum....
japonlaramı mahsus böyle bir araştırma.... madem böye bir şey biliniyor ve üzeri kapatılıyor.... müslümanlar içerisinde yokmu böyle bir araştırma yapacak.... kapatsınlar odaya..ispat etsinler....birilerinin müslüman olması için... ki bu nedenle müslüman olunması yerine, binlerce neden var iken müslüman olunmaya... kusura bakma ama, hocanın fıkrası gibi olmuş........ya tutarsa.... |
.................................yorum yok yaratan bilir
|
Doğru olabilir Allahın taktiridir ama olayı güvenilir yerlerden duymadan inanmamak gerekiyor.daha birkaç ay öncesinde de kadın dua okurken kızı şarkı dinlediği annesine okuma dediği için çarpıldığı ve yandığı resimle a.ıklandı.ama sonradan olay uydurma olarak ispat edildi o resimlerin heykel olduğu belgelendi.
|
İyi de dostum Arapça olmasının ilahi bir niteliği nedir anlamadım? Herkes anladığı dilde ibadet eder. Arapçayla Müslüman da olunmaz kanatindeyim...
Ayrıca gangaster de çok mantıklı bir açıklama yazmış; ona da katılıyorum... |
Alıntı:
gangaster arkadaşımın söyledikleri çok doğru..böyle şeyler mışlı_muşlu_durumlarla özetlenmez..deneyelim eğer doğru ise dünyaya ispat edelim...ama şunu da belirteyim ayrıca islamiyetin ispata ihtiyacı yoktur..isteyen inansın istemeyende inanmasın.herkesin vicdani seçimine kalmış bir şey..biz inancımıza sahip çıkalım yeter..bence.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.