![]() |
bugün hayat size ne öğretti?
soru açık..yaşadıklarınızdan ne gibi dersler çıkardınız diyerek daha da bir açayım yine de:))
ben sempatikliğin her zaman işe yaradığını bir kez daha öğrendim!! bir de unutkanlığımın artık hat safhada olduğunu öğrendim bir çözüm bulmam lazım:smile: |
mertlik bozulmuş !!!
bunu bikez daha gördüm yaşadım... |
Alıntı:
|
bugün hayat bana sağlığıma dikkat etmemi öğretti.geberip gidiyordum az kaldı hastalık yüzünden :(
|
bugün basket oynamamı biraz daha geliştirmeyi öğrendim gittikçe ii oluorum
|
insanların beni düşündüğümden fazla sevdiğini anldım
|
bi depoyu ileride iki farklı kişiye kiraya verebilme ihtmalimiz old. için inşaat aşamasında farklı bağımsız elektrik hattı çekileceğini öğrendim. vay beee
|
bugün hayat bana dediki ;
''gel artık beşiktaş maçlarından sonra kafayı yeme.kendine yazık ediyosun. futbolcular bişeyi takmıyo maçtan sonra duşunu alıp evlerıne gıdıp yangelıp yatıyolar.onlar senin kadar düşünmezler beşiktaşı'' dedi... benimde hayata cevabım şu oldu ; çok haklısın ! biraz olsun senin dediklerini uygulamaya calışacağım.biraz da böyle deneyim kendimi ama unutmaki bu sevgi bende hiç bitmeyecek !!! |
"sabrın sonu selamettir" lafını benimsedim bugün..
Allah'a şükür takımımız vestelin-bjk'ın ve gs'in önünde 1.sırada :) |
bir insana değerinden fazla değer verirsen sonunda üzülen sen olursun dedi bende ona hak verdim bundan sonra insanlara değerleri kadar değer vereceğim fazlası zarar azı karar.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.