www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   "En çok Rumenler zorlayacak.." (https://www.cakal.net/showthread.php?t=40996)

GeCeLeR 10-06-2006 03:12 AM

"En çok Rumenler zorlayacak.."

5 Ekim 2006

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası ve Türkiye Kupası'ndaki rakiplerini değerlendirdi.. "Bizi en çok Rumenler zorlayacak" diyen Fransız hoca, sahalarındaki iki maçı kazanmaları gerektiğini söyledi..

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, bugün antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, UEFA Kupası ve Türkiye Kupası'ndaki rakiplerini değerlendirdi.

"Bizi en çok Rumenler zorlayacak. Bükreş ekibi kendi liginde 10 maçtır kaybetmiyor. Ayrıca avrupa tecrübeside üst seviyede. Grubun diğer takımlarından Tottenham'ı yakından biliyorum. İngiliz futbolcular için içeride yada dışarıda oynamak çok önemli değildir. Onlar psikolojik olarak her iki tarafada kendilerini hazırlamıştır. Leverkusen takımına gelince, 1 yada 2 oyuncusu 1.80 altında, yani oldukça uzun bir takım. Leverkusen karşılaşmasında top biraz yüksekte oynanacak gibi" şeklinde konuştu.

Fransız teknik adam UEFA Kupası grubu için, yeterli derecede sağlam ve sıkı bir grup olduğunu belirterek, "Üst tura çıkmak istiyorsak evimizdeki 2 maçıda kazanmak zorundayız. Bunun yanında dışarıda 1 puan bizim için çok süper bir program olur. Bunu da yapacak güçteyiz.

Türkiye Kupası'na da değinen tecrübeli teknik adam, " Türkiye Kupası grubumuzda 3 tane ikinci lig ekibi var. Bucasporu ise tanımıyorum. Türkiye Kupası'ndaki son başarımızı tekrarlamak için elimizden geleni yapacağız.

Sakat futbolcularımın çokluğu sebebiyle sıkıntıya girdiğini belirten Tigana, "Ekim ve Aralık ayları arasında yoğun bir maç programımız var. Bu yoğun tempo içerisinde daha fazla sakat futbolcu istemiyorum, yoksa sahaya çıkıp ben forma giyeceğim" dedi.

Bu açıklamasının üzerine, Milli takım kampında sakatlanan İbrahim Toroman'ın hatırlatılması üzerine Fransız çalıştırıcı, "Sağ bekde hiç oynamadım, biraz zorlanırım diye düşünüyorum, ama stoper oynamıştım. Unutulmamalıki benim zamanım da futbolcular şimdiki kadar uzun değildi" espirisini yaptı.

Basın mensuplarının, "Futbolculuk mu yoksa antrenörlük mü daha zor" sorusuna ise Tigana, "Antrenörlük daha zor ama en kolay iş sizin işiniz" şeklinde konuştu.

-İDMAN-
Antrenmanında, futbolcular öncelikle savunma anlayışı üzerine çalıştı. Daha sonra yarı sahada yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Omuzlarından sakatlanan Koray ve Kleberson ise bugün takımla birlikte koşulara başladı. Sakatlığı süren Delgado takımdan ayrı koşu yaparken, sakatlığı süren Nobre tedavi oldu, İbrahim Akın da salonda çalıştı.

-İBRAHİM TORAMAN'IN DURUMU-
Sakatlığı nedeniyle (A) Milli Futbol Takımı kadrosundan çıkartılan İbrahim Toraman'ın sol diz iç yan bağında lif yırtığı ve ödem olduğu açıklandı.

İbrahim'in bir hafta süreyle tedavi olacağı ve durumunun bu tedavi sonrası netlik kazanacağı bildirildi

blAcksmith 10-06-2006 10:20 AM

grup inanılmaz zor.şampiyonlar ligi grubu gibi.ama artık zora alışmamız lazım

CaKaLBoT 10-06-2006 02:02 PM

gercektende en cekindiğim mac bükreş macı...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:43 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.