![]() |
Kitap Okuyormuyuz...
Kitap Okuyormuyuz...ülkemizde ne kadar da uzak bır kelıme ***KİTAP***
öle deilmi bakalım sitede kımler ne yapıo... :biggrin: ve şu an okuuğunuz ve son okuduğunuz kitabı yazarsanız sevınırım |
kitap demek ben demek. Kitapsız yaşayamam heralde ayda en az 3 tane okurum :) En büyük zevkim kitapçılarda gezmek zaten bi girdiğim zaman en az 5 tane alıyom hastalık oldu artık :) Şu an Maxime Chattam= Köüt ruh kitabını okuyorum en son ölüm kapısı serisi ejder kanadını okudum
|
valla okuyorumu işaretledım ama son zamanlarda pek okuyamıoms akşamları çabuk uykum gelıo...bıraz vasat ız anlııcanız bu aralar
|
Valla Ben Kİtap Fazla Okumam Rap Yazarim
|
şu anda can dündar ın kırmızı bisikletini okuorum saolsun hoca werince ŞU ÇILGIN TÜRKLER yarım kaldı...:biggrin:
|
bazen i işaretlerim çünkü sadece tarih ile ilgili araştırma yazılarını ve kitapları okuyorum...
|
hayır okumuyoruz okuyor olsak "mi" soru ekini ayrı yazacağımızı biliriz en azından di mi? Soru sorarken de "kitap okuyormuyuz" yazmaz "okuyor muyuz ?" deriz yani evet ne yazık okumuyoruz!
|
bende Kİtap Okumaktan Bahsedİyorum İmla Klavuzu Olmaktan DeĞİl Zaten Sende Ona GÖre Yorum Yapardin Demekkİ Sende Okumayi Bİlmİyorsun Yada Anlama ZorluĞu Çekİyorsun...
|
Alıntı:
nelerle uğraşanlar var ya .. boş ver sen mı mi mü mu falan harflere takılma sen kitabı oku içine anlada gerisi yalan piriler .... |
şuan ŞU ÇILGIN TÜRKLERİ okuyorum çok guzel bi kitab herkese tavsiye ederim
benim asıl sorunum şu türkiyede kitablar niye bu kadar pahalı uyuşturucu bile daha ucuz niyeeeeee. kendimizi aydınlatmak yerine uyuşturalımmı istiyorlar bir kitabın maliyeti nedir,sorarım size....! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.