![]() |
Pc Nİz Tehlİkede
:eek: :eek: :eek: arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni virüs yanı bay matrıx iş başında 2 arkadaşımın daha pc si çöktü lütfen her bulduğunuz siteye girmeyin bu virüs gelirse sakın ok demeyin hatta pc fişini hemen çekin norton bile önleyemıo
|
Sakin Ama Sakin Ok Demeyin Wİndows Şİrketİ Bİle ÖnlÜyemİor Bu VİrİsÜ
Eme Saygi LÜtfennnn..... |
dostum bu virsü bilgisayar gimeden önce izin mi istiyor.
muhtemelen activex uygulamalrıyla maillerle veya crack dosyalarıyla berabver geliyodur. antivirüsler güncelleninceye kadar yeni çıkan programların cracklarini indirmemizde fayda war ayrıca. selametle... |
hayıt bu virüsü hiç bir virüs prg önliyemiyor
ayrıca microsoft windows şirketi bile eve izin isteiyor kendini bilgisayarın bir dosyası gibi gösteriyo |
Çok Saol
|
uyarın için cok saol...
|
10 saniyelik kisa bir cizgi filmden sonra matrixe hosgeldiniz diyor,ardindan harddisc'iniz uctu.Yani en yakin pc shop'a gidip,yeni bir harddisc almaniz gerekiyor.10 saniye cok kisa zaman oldugundan panik atak olusuyor,ve fisi cekeyi unutuyorsunuz.Kendinize geldiginizde,bazi hardware veya cogunlukta harddisciniz bitiyor.O yüzden bazi hack sayfalarina girdiginizde dandik makineyle girin ki fazla bir zarar olmasin ve yahut sifreleri, programlari forumda paylasmak en akil kari isdir. serial.ws ye girmeyin orda var.
|
saolasın...
|
saol kardeş uyarı için ben serials.ws ye arada bi giriodum biliorum virüslü olduunu ama şimdiye kadar bulaşmadı ben serialı alıp hemen kapatıorum siteyi ztn çabuk davranıyorum
|
benim hotmailme bununla ilgili bir mail gelmişti tabii bilgilendirme maili.matrix adlı maili açtıktan sonra harddisk uçuyo ve internetteki bütün hesabınız bir kişinin eline geçiomuş.böyle yazıodu
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.