![]() |
medya pleyr 11 yardım
medya pleyr ımı ilk yükleyip açtığımda mp3 lerimi de çalıyordu sonra ne olduysa bilmiyorum mp3 leri çalmak istediğim zaman hepsini kırmızı çarpıyla işaretliyor ve çalmıyor kodek yok gibi birşey yazıyor audioları çalıyor yardım edene şimdiden teşekkürler
|
kaldırıp yeniden yüklersen proğramı düzelir diye umuyorum olmaz ise başka yaz başka bir çözüm yolu buluruz.
|
kaldıramazsın çünkü programı yüklerken temel windows media playere sürüm yükselttiriyosun windows media playeri kendi öz dosyası gibi görüyo onun için kaldıramazsın anca sistem geri yükleme yapman lazım onuda sen yapabilirimisin bilmiyorum yapa bilecek birisi varsa ona söle sistem geri yüklme yapsın yapa biliyosan sen yap ben teşekür ederim ..........
|
madem mp3 çalıcaksın winamp yükle yada ben sana windows media player tarzı bir program vereyim onu kullan seçim senin şimdiki sorunumu çözün diye diretirsen de bence windows media player in eski bir sürümünü tekrar yükle...
|
ya ben media plyer 11 neren ındırbılırım sitesinden ındırdım orjınalını falan soruyo ya bı yardım edın
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:46 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.