www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Sen TÜrkmÜsÜn? (https://www.cakal.net/showthread.php?t=42573)

bluekeys™ 10-11-2006 09:48 PM

Sen TÜrkmÜsÜn?

Ey Türk !

Bin yıllardır cihana hükmeden senin ataların değil mi ? Türklüğün milli değerlerine, vatanına, dinine, bayrağına yapılan her saldırıda en sert tepkiyi veren senin ataların değimi ? Yüz yıllardır elinde bulundurduğun senin topraklarına nasıl oluyor da şimdi sahiplenen kendini bilmez tarihsizler çıkıyor ? Nerede hata yaptın diye sormayacak mısın kendine ?

Onlarca millet Çanakkale de kapına dayandığında verdiğin şehitlerinin kanıyla boyanan al kırmızı ak hilalli şanlı anlı bayrağını yere atanlar utansın, utansın ama sen o elleri kırmayı bilmez misin ? Yoksa beceremez misin ?

Yüz yıllardır arabını, kürdünü, lazını ve daha onlarca millete kendi topraklarında huzur veren senin ataların, güvenle yaşamalarını sağlayan o şehit kanlı al sancağın değil mi ? Şimdi sor bakalım kendine, sen nerede hata yaptın da yüz yallardır senin olan topraklara şimdi sahip çıkan atasız tarihsizler oluyor ? Bayrağına el uzatanlar bu cesareti nereden buluyor bilinmez ama gereken tepki Atalarınınkinden aşağı kalır olduğundan oluyor, sanırım eksik burada.

Uyku güzeldir, parayla alınmaz pazarda satılmaz, baldan tatlıdır vaktine doyulmaz ! Uyuyalım bakalım biraz daha, ne olacak ? Bir gün bir uyandıran olursa iş işten geçmeden, kalkar bizde bir tepki gösteririz herhalde, Atalarımızın hatırı için hiç olmazsa bir tepki !

HALEN BAKMAKLA YETİNİYORSAN Bİ DÜŞÜN SEN TÜRKMÜSÜN?

halende 10-12-2006 03:28 PM

Napalim Sayin Admİnİm Ama Askere Almiyolar Mİtİnglere Babam İzİn Vermİyo Cİddİyİm Benİ Askere Alsalar Asker NeymİŞ CÜmle Alem GÖrÜr Ah Bİ Asker Olsan Vatanim UĞrunda Ölebİlsem Ah Ah

bluekeys™ 10-12-2006 03:29 PM

Alıntı:

İlk Gönderen halende (Mesaj 215848)
Napalim Sayin Admİnİm Ama Askere Almiyolar Mİtİnglere Babam İzİn Vermİyo Cİddİyİm Benİ Askere Alsalar Asker NeymİŞ CÜmle Alem GÖrÜr Ah Bİ Asker Olsan Vatanim UĞrunda Ölebİlsem Ah Ah

ahbe derya keşke herkez senin kadar düşünse şu vatanını sorun kalırmıydı diye düşünüyorum...

lebron_onur 10-12-2006 03:50 PM

bencede doğru sölüyorsun abi

CaKaLBoT 10-12-2006 04:12 PM

Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys (Mesaj 215341)
Şimdi sor bakalım kendine, sen nerede hata yaptın da yüz yallardır senin olan topraklara şimdi sahip çıkan atasız tarihsizler oluyor ? Bayrağına el uzatanlar bu cesareti nereden buluyor bilinmez ama gereken tepki Atalarınınkinden aşağı kalır olduğundan oluyor, sanırım eksik burada.

ATAlarımız bizleri affetsin !!!
bu bayrağa el uzatanların cezasını zamanında veremediğimiz için...

CaKaLBoT 10-12-2006 04:26 PM

saol....

scarface 10-12-2006 06:18 PM

Alıntı:

İlk Gönderen halende (Mesaj 215848)

Bu yukarıdakiler bana boş laflar gibime geldi... Amaç vatan uğruna ölmek olmamalı! Amaç vatanın bölünmez bütünlüğünü savunmaktır ve de bunun için de hayatta kalmaktır. Özel Harekatçı Ayhan Çarkın bir röportajında bize ölmemeyi öğrettiler demişti mesela...

Bir bayan olduğunuz ve askerlik bilginiz olmadığı için heyecanla söylenmiş sözler. Askerliğe giden çoğu kimsenin görüşü bunlar değil...

Biz askere gittik de ne oldu. Pkk'lılar ile aynı kefeye konduk devlet tarafından. Pkk'lı olanlarla birlikte eğitim yaptık! Vatanı ne kadar sevdiği meçhul kişiler üstlerimiz oldu onların emri altına grdik (ciğeri beş para etmez adamların). Anlam veremediğim bir takım eğitimler yaptık > güneydoğu'da olsam bunların bana ne faydası var dediğim şeyler... Neyse çizmeyi aşmayalım. Bu ülkenin askere verdiği değerin çok az olduğunu söyleyebilirim kısa olarak ayrıca...

Neyse bu tür uygulamalar bizi gene de ülke sevgisinden soğutamaz... Ancak bunlar gerçeğin ta kendisidir...!!!

Daha fazla konuşup düşmanlarımıza moral vermek istemem.

derdo_ 10-14-2006 08:23 PM

ben kürdüm

TC vatandaşıyım

okadarr.

scarface 10-14-2006 09:35 PM

Alıntı:

İlk Gönderen derdo_ (Mesaj 217830)
ben kürdüm

TC vatandaşıyım

okadarr.

Neysen nesin... Kürtçülük yaygarası yapanlara gereken cevaplar verildi...

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın da sorumlulukları vardır umarım yerine getiriyorsundur...

Vatanına karşı sorumluluklarını yerine getiriyorsan > devletine ihanet etmiyor, vergini (gelirin varsa) veriyorsan, askerlik hizmetini yapıyorsan vs. kimse için bir sorun oluşturmaz... O kadar...

emree01 10-15-2006 10:35 AM

elhamdülüllah Türküm hemde Tütk oğlu Türküm

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:24 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.