perfect0061 |
10-12-2006 04:38 PM |
bilgisayarınız naciye aşık olursa :D
Sevgİlİ Nacİye;
Senİ Ram'İnİn AlamayacaĞi Kadar Çok Sevİyorum. Zİpsİz, Zapsiz OlduĞun Gİbİ... Senİ İlk GÖrdÜĞÜm Anda Formatlandim. Bana Öyle Bİr Sİstem Transfer Ettİn Kİ, HİÇ Bİr Komut Artik Benİ Senden Ayiramaz. Senİnle Çoklu Ortamlar Da Dahİl, Her Ortamda Mutlu OlabİleceĞİmİ Bİlİyorum. Senİn Megahertz'İn Benİ De AteŞlİyor. BakiŞlarin Benİ Taa Derİnden Scan Edİyor. Sana Çok GÜvenİyorum, Bu Mektubumu BaŞkasina Forward EtmeyeceĞİnİ De Çok İyİ Bİlİyorum. Ben, Senİnle EvleneceĞİm Nacİye. Evlenİnceye Kadar Da SÖz; Sana HİÇbİr Şey İnsert EtmeyeceĞİm. Evlenmeden Önce Dr Norton'dan Randevu Aldim, İkİmİz De Usulen Bİr Vİrus Taramasindan GeÇeceĞİz. Merak Etme HİÇ BİlmedİĞİm Software'lerle İlİŞkİm Olmadi. Senİn İÇİn Hardware'İ TaŞ Gİbİ Dİyorlar, Ancak Bİlİyorsun Kİ Benİm İÇİn Software GÜzellİĞİ Hardware GÜzellİĞİnden Önde Gelİr. Nacİye, Senİnle Bİz Çok Dvd'ler SeyredeceĞİz. Sana Evlİlİk YildÖnÜmÜnde 24 Hizli Rewrİtable Dvd AlacaĞim. Pembe Slotlu Kasamiz, İÇİnde Nurtopu Gİbİ Hard Dİsklerİmİz Olacak. Tatİllerİmİzde İkİmİz De Bİrer Wİndows Gezgİnİ OlacaĞiz. Daha Sonra Da Ver Elİnİ İnternet. Sana GÜzel GÖrÜnmek İÇİn Öyle Çok ÇaliŞacaĞim Kİ, ÜÇ Hafta Sonra KarŞina Yİrmİbİr İnch Plazma Ekran Gİbİ ÇikacaĞim. Ondan Sonra İstersen Benİ Duvarina Bİle Asabİlİrsİn. AkŞamlari Dİzlerİnİn Üzerİnde Bİr Laptop Gİbİ YatacaĞim. Asla Uyku Moduna GeÇmeyeceĞİm Nacİye. Bİz Senİnle IŞiklari Kapatip Kucaklarimizda Klavye Sabahlara Kadar Chat EdeceĞİz. Ancak İlk Yillarda Senden Bİraz Tasarruflu Olmani İsteyeceĞİm, Onun İÇİn Screen Saver, Standbye Modu Vs. Anlarsin Ya AÇik Dİkkatlİ Olmani İsteyeceĞİm. Salonumuzun BaŞ KÖŞesİne Babamin Eskİ 10 Megabaytlik Bİlgİsayarini KoyacaĞim, Malum Şark KÖŞelerİ Bana Hep Çok Sicak GelmİŞtİr, Yanina Da 5,25 Lİk Dİsketler. O BİÇİm Nostaljİ Olacak. Hatta YilbaŞi AkŞamlari Tetrİs Falan Oynayabİlİrİz. Kendİmİzİ Hep GelİŞtİreceĞİz, Zaman Hangİ Ram'İ Gerektİrİyorsa UyacaĞiz. Bİrbİrİmİzden Fİkİr Download'unu Bİr Gurur Meselesİ YapmayacaĞiz. Aramizda Ayri Gayrİ Olmayacak, Herkes Bİrbİrİnİn SÖrfÜne Saygi Duyacak. O Senİ İstemeye Anasini GÖnderen Herİfİn Sİtesİnİ Crack Ettİm, Anasini Da Hack EdeceĞİm. Ben Geleneklere Sadik Kalmak İstİyorum Seker Nacİyecİgİm. Tv Kartini Kiz Tarafi AlirmiŞ. Senİ, Çeyİz SandiĞindakİ Emek Emek DoldurduĞun Cd-rom'larla Beklİyorum. Ben De Sana Amazon.com Dan BeŞ TaŞli Bİr YÜzÜk SİparİŞİ Verdİm Bİle. Nİkahimizda Da Real Player Çalacak... Home Page'İndekİlere De Çok Selam, Her Baytini ÖpÜyorum, Cpu'm Daİma Senİnle...
|