![]() |
Herkes Bayramini Burda Kutlasin...
Kankalar Herkesin Ramazan Bayrami Mubarek Olsun Öncelikle...benim Bayram Mesajim
Tum Cakal Net Uyelerinin Ve Ailemim Arkadaslarimim Kankimlerin Ve Ozelliklede Biricik Askimin Bayramini Kutlarim Daha Nice Bayramlara Hep Birlikte... |
kankalar mübarek ramazan bayramınızı kutlar nice bayramları sevdiklerimizle beraber geçirmeyi diliyorum
|
TÜm İslam Alemİnİn Bayrami MÜbarek Olsun....
|
cumleten bayramınız mubarek olsun huzurlu,mutlu,umutlu yaşamanız dılegı ıle
|
senindee bayramınn mübarekk olsunn kardesimm bütünn islamm aleminin bayramıı mübarek olsunn.......
|
Bugün Bayram! Mübarek Ramazan Bayramı. Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramı.nı doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle
|
Herkezin Bayramını Kutlarım....
|
asads
Tüm Herkesin Bayramı Mubarek Olsun Herşey Her Daim Gönlünüzce Olsun
|
herkesin bayramı kutlu olsun !
hepinize bol şekerli günlerrr... |
abi bu konuyu ben islamiyet bölümüne açtım ama herkesin öncelikler cakal.net ailesinin bayramı mübarek olsun...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.