![]() |
Forumun En Sıkı Dostları Kımler?
Evet arkadaslar; Dusundumde forumda bırcok dostluklar kuruldu.Bızım haberımız olarak veya olmayarak.Sımdı herkes varsa gozune carpan muhtesem ıkılı bu baslık altına yazsın... |
muhtesem 2 lılerım:D:biggrin:
:biggrin: noumAhmet:niket :biggrin: M@D_VIPer :niket :biggrin: bluekeys niket вяανє_нєαят:niket :biggrin: KaRaBaSaN:niket :biggrin: ßa7uHaN:nıket geceler:niket ๒lคςкร๓เtђ :niket :biggrin: DJIN :niket bu yazdıgım kısıler le sıkı dostumdur unutuklarım olabılırr kızmasınlar bu kıslern bende ayrı yerlerı vardır hepsını cok severım :biggrin: DHeMLy-CHaYında bende ozel bı yerı vardır kendısı ılgı alanlarıma gırer :D:rolleyes: |
GECELER,ZAFİR_HOST,BATUHAN,DJIN,BLUEKEYS,NOUMAHMET ,DEYNEK... BU KADAR OLMASI LAZIM AA BİDE NİKET
|
anaa bak bend ebırı eksık dıyodum ya mazyy tabıkıde ya bu msj ı tma 8 kere yzdım ama her seferınde sıte gıttı unutmam dogal
|
ÖNEMLİ DEĞİL CANM NOLCAK HAFIZA İŞTE :)))
|
GeCeLeR , Sparki , Bluekeys , KaRaBaSaN , Xmat
Gerek sanal gerek reel hayatımda en sevdiğim dostlarımdır kendimden çok güvenirim Hepsine ayrı ayrı tşk ederim.. |
niket , noumaahmet.reco_carsı
|
her nekadar o beni yazmasa da ๒lคςкร๓เtђ,cs_33 :D:D
|
CollαтєяαL , GeCeLeR, niket, xmat, bu7uhan, noumaahmet, By mazyy,KaRaBaSaN,gangaster,hakanlıca,turker,, flywalker, kunduracı, istanbul-gönen, zandar
çok sıkolarakl görüştüklerim arasında bunlar var ama unuttuklarım varsa affola ilk aklıma gelenler bunlar.. bu arad abir çok arkadaş nick değiştirdiği için onları tanımakta zorluk çekiyorum avşadan murat ta vardı ama nick nedir yeni hatırlamıyorum...:biggrin: |
niket :mad::biggrin:
вяανє_нєαят;) stinq;) ๒lคςкร๓เtђ ;) TRuStWoRtHy®:smile: bluekeys;) ßa7uHaN:mad: :mad: :mad: :biggrin: KaRaBaSaN;) CollαтєяαL:redface: :biggrin: GeCeLeR:eek: kasirga78;) ву мαzzу:rolleyes: *** bu abilerimle de genellikle pm yoluyla sıcak samimiyetler kurmuşumdur:biggrin: :biggrin: :biggrin: ege10;) gangaster;) ;) ;) Angel of death;) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.