![]() |
Tuvalet muhabbetleri
Ev is ya da umumi tuvaletlerde hep basimiza gelir, bu tür konusmalar.
Tuvaletin dolu oldugunu görerek sorulur hep? Ev Hali - Kim var tuvalette ?" - Kimi isterdin, Ajda Pekkan mi Cem Yilmaz mi ?" Ne salaksin ya bu evde iki kisiyiz.Sen disarida olduguna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala sey - Tuvalette misin? - Evet.Nasil anladin,Nasadan mi bildirdiler? - Ne yapiyorsun orada ? - Hep tüketici oldugumdan * ederdin ya. Üretime katkida bulunuyorum. - Tuvaletten ne zaman çikarsin? - Niye ülkenin bana mi ihtiyaci var? - Ya ne zaman çikarsin? - Trafige bagli. Is ve Umumi Yerler - Tuvalet bos mu? - Hi hi bostu simdi ben dolduruyorum - Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varim okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri - Abi mesai saati bitti artik çiksan - Dur be koçum ben fazla mesaiye kaliyorum - Turhan abi kahveni tazeleyim mi ? - Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be - Girerken elinde gazete vardi.Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he - Git ulan isine - Bunca saat ne yapiyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabiz olmusuz dimi. Gümrükte takildi. - Tiktik. Tuvalet dolu mu? - Aradiginiz tuvalet kapsami alani disinda yada kapali.. |
- Tuvalet dolumu?
- Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varim okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri bu hoşuma gitti..:) |
saolasın abi güzelldi...
|
Garİp
NE KOMİK NE İLGİNÇ NEKÖTÜ
|
heheh güzel olmuş:biggrin: :biggrin: :biggrin:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.