![]() |
Ajda Pekkan: Beni hayvan mezarlığına gömün
Ajda Pekkan, “Artık hayvanların insanlardan daha zararsız olduğunu düşünüyorum... Hayatım boyunca evimdeki hayvanlar beni daha iyi anladı.. Onun için beni hayvan mezarlığına gömün... ” dedi. 17 aylık bebeğe tecavüz olayı süperstar Ajda'yı isyan ettirdi ve bus sözleri söyletti “Artık hayvanların insanlardan daha zararsız olduğunu düşünüyorum... Hayatım boyunca evimdeki hayvanlar beni daha iyi anladı.. Onun için beni hayvan mezarlığına gömün... ” diyor.. Bebeklere tecavüz eden sapıkların, hiç nedensiz adam öldüren seri katillerin ardından insanların kendisini korkuttuğunu vurguluyor... Hayatında ilk kez korunmak için kendine ve şoförüne ruhsatlı silah alıyor... Poligona giderek silahıyla atış çalışmaları bile yapmayı düşünüyor... Hayvan mezarlığına gömülmek istediğini söyleyen Ajda Pekkan daha bu isteğini vasiyetnamesine yazmadı.. Yazıp yazmayacağını ise zaman gösterecek... hehe yorumum surdur manyamıs azcık:D |
valla demekki bazen ajda hanımda doğru konuşabiliyormuş...bence haklı gömün gitsin;)
|
:biggrin:
Alıntı:
|
ya aslında o işlere ben bakıyorum ama ama izin verdim hayvan mezarına defnedilsin emeğine sağlık kankim
|
Gömün gitsin...
|
hemen gömün
|
bu söylediğine kendisi inanıyormu acaba
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tam destek..... vücud şeklinde yaptığı değişiklikler ile, insanlığa büyük hizmeti geçmiş değerli starMIŞ'a, rahmet......tövbe tövbe... samimi olduğunu hiç sanmıyorum,evinde hayvan besleyen birinin sözlerine.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.