![]() |
Çim Hokeyi Federasyonu ilk toplantısını yaptı..
Çim Hokeyi Federasyonu, özerk olduktan sonra ilk yönetim kurulu toplantısını Ankara'da gerçekleştirdi..
Toplantıda, bayanlar ve erkeklerde, süper, birinci ve ikinci olmak üzere 3 ayrı lig oluşturulması kararlaştırıldı. Liglerin katılım payları 1.000 YTL, 750 YTL ve 500 YTL olarak belirlendi. Barbaros Tuzcuoğulları başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan 15 üyeden, 11'inin katıldığı toplantıda görev bölümü de şu şekilde oluştu: Asbaşkanlar: Nevzat Gürer, İsmail Baş Hukuki ve Mali İşler Sorumlusu İlyas Kara Teknik Komite Sorumlusu: Halit Özgün Organizasyon İşleri Sorumlusu: Nevzat Gürer Reklam ve Sponsorluk İşleri Sorumlusu: Barboros Fıral Hakem Komitesi Sorumlusu: İlhan Başalma Basın İlişkileri Sorumlusu: Savaş Baş Eğitim İşleri Sorumlusu: Zekeriya Murat Sağlık İşleri Sorumlusu: Bülent Günezler Dış İlişkiler Sorumlusu: Metin Akyüz ve Yavuz Taşpınar Üyeler: Ahmet Yenilmez, Celal Akarçay, Mustafa Özcan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.