![]() |
Arkadaşlar böle bişi mümkünmüdür acaba...
Arkadaşlar ben USB modem kullanmaktayım. Acaba benim bilgisayarımın enternet girişinden başka bir makineye örneğin laptopa LAN üzerinden internet vermem mümkünmüdür. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
|
olmazz ki öle bişey kanka bende usp kullanıyorumm ve veremiyorumm
|
denemek lazımm
yunus kardeşş valla ben de bilmiyorum ama araştırıyorumm
hocaya sordum oda bilmiyor ama mantıken olması lazım % 60 oluyordur çünkü geçende bilg müh sordum gayet normal şekilde oldugunu söylediii:) AMA UYGULAMADA BİLMİYORUM AMA UGRAŞIRSAK OLURRR:) kendine ii bakkkk bu cvp seni ne kadar tatmineder bilmiyorum ama ben olsam tatmin olmazdım:)) |
evet olur ama senin bilgisayarda acık kalması lazım
|
evet olur yanlız bunun için zaten yeni modemlerde bir usb birde ethernet gırısı var zaten nıye kasıyorsun adsl modemın usb sinden sen al ethernet cıkısını da dier bilg a tak yok ama ben inadım böle olcak veri kaybım (hızın azalması) olsun diyorsan ethrnetin uçlarına jak bastırıyoruz ya onun farklı bir renk dizilimi var sadece 2 bilg için tavsiye edilmez tarihi bir uygulamadır ama öle bişi yapmayı istersen bana pm at sana renk dizilimini göndereyim hoşça kal
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.