![]() |
Yu-Gi-Oh Joey the Passion 104 mb+bütün kartlar+hamachi...
burdan indirin
rar şifresi : www.cakal.net iyi oyunlar...caps alamıorm bilgisayar bozuk bnim oyunlar flan açılmıo...düzelticem bi ara o zman koyarım.... |
saol arkadaşım başka da warsa gönderiir misin
|
olsa dükkan senin kardeş :biggrin: ...bi de şey...forumda arat yu-gi-oh veya yugioh die orda var galiba 1-2 yugioh oyunu...
|
saol bu online mi
|
Arkadaşım Çok Sağol Ama Bunun Resimleri Yokmu?
|
pc bozuk bnim oyunları açamıorm şimdilik o yüzden resim koyamadım kardeş...ama güzel oyun indir oyna yani bn çok oynadım...bi de online oynanablio SECRETHUMAN..hamachi'yi yüklemen gerek onun için...ama sanırım bnim uploadladıım dosyanın içindeki eski versiyonu...yeni versiyonunu burdan bulablirsin
|
hamachi olmadan tek başıma oynamak istemiorum anlatabilirmisin oyunu bana daha ilk defa oynıcam ?
|
yaw arkadaşım bunu indirdim ama M installer diyo onu tılıyom pencere çıkıyo nasıl yüklicem
|
o kendi yüklemesi lazımdı aslnda ama hatırlamıorm ki....hamachiden oynamak istiosan önce ağ bulman gerek kardeş google'dan arat blursun rahatlıkla...bn ağları başka bi forumdan bluodum ama burda yazamam reklam olur...sen arat googledan...
|
SECRETHUMAN az önce kendi yüklüo dedim ama yanlış o şmdi hatırladım...o MInstaller'ı aç orda bi dosya resmi var kçük ona bas..sonra boş bi klasör aç onu seç...sora tamama bas o 5-6 tane dosya çkarcak o boş klasöre...sora az önce yaptığın klasörü aç...ordan setup.bat'a bas o yüklicek...sora setup.bat'ın olduğu klasörde joey_pc die bişe olcak onu masaüstüne kopyala sora oyna...ii oyunlar...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.