![]() |
Bakan Şahin: "Hiperaktif açıklama yapacağım!
Bakan Şahin: "Hiperaktif açıklama yapacağım!
Şahin, Kulüpler Birliği'nin kararını nasıl değerlendirildiğinin sorulması üzerine, "Birkaç gün daha sabredin. Hiperaktif bir açıklama yapacağım" dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Gençlik ve Spor İl Başkanlığı arasında imzalanan Şehitkamil Futbol Sahası ve Gazikent Göllüce Futbol Sahası'nın tapu devir törenine katılan Bakan Şahin, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Kulüpler Birliği'nin, Futbol Federasyonu Genel Kurulu olmadığını vurgulayarak, "Biliyorum, spor kamuoyu şu anda Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nun ne zaman olağanüstü toplantıya davet edileceğini merak etmektedir. Bugün itibariyle sadece şunu söyleyebilirim; biraz daha, birkaç gün daha sabretmemiz gerekiyor. Spordan sorumlu bakan olarak daha sonra, bu konuyla ilgili daha detaylı, hiperaktif bir açıklama yapacağım" dedi. A Milli Futbol Takımı'nın, İtalya ile oynadığı maçın ilk yarısını Ankara'da Esenboğa Havaalanı'nda izlediğini ifade eden Bakan Şahin bu konuda şunları söyledi: "Uçakta olduğum için ikinci yarıyı izleyemedim. Ancak, sonucu biliyorum. Bana, milli takımımızın iyi bir oyun sergilediği şeklinde değerlendirmeler ulaştı. Milli takımımızın, son dünya şampiyonasında şampiyonluğu göğüslemiş olan İtalya karşısında, İtalya'da berabere kalarak ülkemize dönmesi bizler için sevindirici bir sonuçtur. Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası hedefine doğru giderken grubunda da lider olduğunu biliyorsunuz. İnşallah, bu başarıları orada da artarak devam eder. Milli takımımız geçmişte dünya üçüncülüğü gibi bir başarıyı yakalamış bir milli takımdır. İnşallah, aynı noktalara tekrar ulaşırlar. Dün akşamki sonuç bakımından, kendilerini tebrik ediyorum." |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.