![]() |
küpe erkek adamı bozar mı ???
ewet buyrun bakalım yanıtlar...
|
ben son 2 senedir kullanmıyorum,okul yıllarımda takardım,şimdide ayda yılda bir oda özel bir geceye falan gidersem (mekana) beni bozmadı ama kendini bozmak isteyen adamın küpeyede ihtiyacı olmaz benim duşuncem bu
:smile::smile::smile::smile::smile: |
Kullanıyorum...Delikanlı adamı küpe bozmaz,çocukta yaparım kariyerde küpede takarız kızlara lafta atarım :D
|
Nİye Bozsun
KÜpe Kullaniyorum İnsan Kendİnİ BİldİĞİ SÜrece Bİr Şey Olmaz
Ne Gelİrse Yobazliktan Gelİr Unutmayin |
bende 3 Senedİr KÜpe Takiyorum...ve BİrÇok Delİkanliyim AyaĞi Kesen 5 Para Etmez Adamlarda Daha Adamim...İŞ DiŞ GÖrÜnÜŞte DeĞİl İnsanin İÇİ İle Alakalo Kİ Delİkanlilik Dİyede Bİr Kavram Yoktur SaÇma Sapan Ego Tatmİn Etmek Adina SÖylenen Bİr Laf Önemlİ Olan Adam Gİbİ Adam Olmak...
|
arkadaşlar ben 2senedir kullanıyorum ama sureklı takmıyoruz ozel gunlerde sunu soylemek ısterım ınsan kendını bıldıgı surece bozmaz bozmasına bı neden yok yanı :)
|
yav arkadaslar yapmayın yav herkes haddini bilecek o zaman etek degiyelim olurmu olmaz eee bizin bayanlardan ne farkımız kaldı
|
ABİLER başkasının ne yaptığına karışanları anlamıom size ne kim ne yaparsa yapsın dimi herkezin kendi tercihi benim kulaımda DELİK ama her delik içinde allaha hesap wercem
|
Alıntı:
|
yok ya niye bozsunkı saçma bence
yakıştıktan sonra takarsın ama şimdi bence takıcaksan ona göre giyinmelisin takım elbise giyikte takmıcan yani:D ama biraz daha sakin anlatalım düşüncelerimizi |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:46 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.