![]() |
Tuncay hayranı çıktı!
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda pazar günü oynanan karşılaşmada sahaya giren kişinin, Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı'nın hayranı olduğu ve ona sarılmak için sahaya girdiği belirtildi.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, deniz tarafındaki tribünde maçı izleyen İ.B, rahatsızlandığını söylemesi üzerine saha kenarında bulunan ambulansa götürüldü. Ambulansta kontrolden geçirilen İ.B'nin, herhangi bir sağlık probleminin olmadığının belirlenmesi üzerine, tekrar tribüne gitmesi için araçtan indirildiği sırada koşarak sahaya girdiği belirtildi. İ.B'nin emniyetteki ifadesinde, Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'nın hayranı olduğunu belirterek, ''Tuncay Şanlı'nın hayranıyım. Sahaya girdikten sonra ona sarılmak için koştum, ancak sarılırsam tepki olur diye düşünerek karar değiştirdim. Güvenlik görevlilerinin bana doğru koşmaya başlaması üzerine ben de kaçtım. Sonra da beni yakaladılar'' dediği öğrenildi. Sahaya giren İ.B'nin, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı belirtildi. Kaynak: AA |
Eli boş döndü ama:smile:
|
Aynen
|
yalaannn..
ya zaten ben biliyorum o sahaya giren kesin ama kesin trabzonlu değildir ... Fenerlidir o yaaa :p |
en buyuk fener
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.