![]() |
ogame de en etkili filo
ogame de etkili bir filoya sahip olmak istiyorsaniz filo bamicaksin kardesim :D kademe basacaksin filo bugun var yarin yok HAKSIZMIYIM
|
haklısın 193.000 parça filom var bırakıyorum oyunu :) filoda bi yere kadar yani...
|
La git sallama... oyundan zevk almak istiyosan galaksi galaksi gezip adam vurucaksın deli gibi filon olucak ondan sonra ben OGAME oynadım diceksin!...
Herkes kademeci olabilir... ama herkes filocu olamaz... |
Filo emek ister.Başta havada tutcan.Sonra(mesela 1000 kom falan yani baya iyi adamlara rast gelmezsen vurulmicak kadar)iyi bi filon olunca işin kolay bası bası veycen:D
|
Symbolic bu konuda kesinlikle haklı. Mesela ben 10. evrende 2.5 milyon puana sahibim. Nakliyeler hariç filom yok. Sırf araştırma ve kademe bastım. Muhteşem sayılabilecek miktarda para kazanıorum. Fakat amaç her zaman daha iyiye gitmek. Gezegen alanları dolduktan sonra filo basmayı düşünüyorum. Yalnız benim yolumdan gitmek büyük sabır isteyen bir iş. 2 senedir savaş yapmadım desem yeridir.Benden çok daha düşük puanda bulunan arkadaşlardan defalarca saldırı yedim. Buna rağmen gelecekteki güzel günlerin hayaliyle filo basmadım. Kademeye dayanarak ilerleyen oyuncuyu evren gelse vuramaz. İlerde de önüne kimse geçemez.
|
Zannetmeyin ki gücümüz bitti yorgunuz
Zannetmeyin ki silahımız yok suskunuz Zaman bekliyoruz FIRTINALAR KOPARACAK Fırtınalar öncesi hep böyle durgunuz.. Belki yeniden doğamayız ama Her batan güneşle de batmayız biz!! |
70 000 puandayım ve madenlerden günde ortalama 100k metal 80 k kristal kazanıyorum.saldırılarımdan 500k metal 350k kristal civarı;)
|
Alıntı:
Dostum dediğim gibi benim yolumdan gitmek büyük sabır isteyen bir iş.Şu an günlük toplam maden kazancım 8 milyon. Savaşarak hızlı gelişebilirsin ancak; düşüşün de hızlı olur. Birkaç tecrübeme dayanarak belirtiyorum. Benden söylemesi ;) |
2.700k puandayım 51. sıradayım oyun başından beri madenciyim kademeler ana gezegen hariç orası küçük olduğundan hepsi 32-29-22 deut az yaptım madenci olduğumdan işime yaramıyor genede birikeni satıyorum
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.