![]() |
cakal'da yılın modaratörü!!!
evet arkadaşlar bizde kendi aramızda www.cakal.net ailesi olarak en başarılı gördüğümüz modaratörü seçelim...
dipnot:ankete sadece modaratörler dahil edilmiştir d.mod ve s.modlar dahil değildir... anket herkeze açıktır herkez oy kullanabilir... anketten çıkmak isteyen arkadaşlar olursa pm ile bana ulaşsın... |
Öbür mod arkadaşlarıma başarılar oyum kendime saygılar...
|
blAcksmith diyorum:biggrin:
|
aLeMDaR ;)
son zamanlarda aşk ve sevgi bölümündeki paylaşımlarını beğenerek takip ediyorum :biggrin: |
DJIN
DJIHAN:cool: :cool: DJIN ölümüne kankayııız :biggrin: :biggrin: :biggrin: Oyum Biricik Kardeşim DJIN'E |
Valla oyuma kendime verdim ama yılın değil daha ay olmadı yaw mod olalı:d
|
Alıntı:
ama arkadaşlar katılım çok az !!! biraz daha gayret gösterelim.herkes oyladığı kişiyi sectıkten sonra mesaj yazarsa seviniriz;) saygılar...noumAhmet(üye) :rolleyes: |
Burda yeniyim ama içimden istanbul_gonen geldi
|
Alemdar :)
|
arkadaslar burda bı cogu modumuz basarılıdır ayırt etmek zor ben bole bı ayrım yapamıyorum herbırnını basarılı buluyorum ıclerınde daha basarılı olabılceklerde var ozmanlada olur bunlar ben oy kullanmıycam herbırıne dahada cok basarılar dılerım....
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.