![]() |
En iyi müşteri Stephen Appiah
Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu, sarı lacivertlilerin formaları yanında diğer ürünlerini ülkesindeki hayranlarına, okullara ve çeşitli kurumlara yollayıp, hem kulübünün hem de Türkiye’nin tanıtımını yapıyor.
F.Bahçe’nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah, hem ülkesinde sarı lacivertli kulübün ve Türkiye’nin tanıtım elçiliğini yapıyor, hem de Fenerium’un en iyi müşterisi. Geçen sezon Avrupa’nın birçok ünlü kulübünün transfer listesine girmesine rağmen sarı lacivertli takımı tercih eden ünlü futbolcu, ülkesine 2500 adet Fenerbahçe forması gönderdi. Fenerium’dan en çok alışveriş yapan isim olan Appiah, forma yanında sarı lacivertli kulübün bir çok ürününü alıp Gana’daki kendi hayranlarına, okullara ve çeşitli kurumlara gönderiyor. Gana halkı da bu ürünlere büyük ilgi gösteriyor. Antrenmanlarını izliyorlar Gana Milli Takımı’nın da kaptanlık görevini sürdüren Appiah’ın forma giydiği maçları izlemek için büyük çaba harcayan vatandaşları, Avrupa’daki sınavları da fırsat buldukça takip ediyor. Newcastle ve Celta Vigo ile oynanan karşılaşmaları özel olarak bilet alıp seyreden çok sayıda Ganalı, antrenmanları da ziyaret ederek Appiah’la fotoğraf çektiriyor ve imzalı formalarını alıyor. Geçtiğimiz günlerde İngiltere’nin Portsmouth takımı ile anlaştığı iddia edilen Appiah, ise her fırsatta bu söylenilenlerin doğru olmadığını dile getiriyor. Fenerbahçe’de mutlu bir ortam bulduğuna dikkat çeken Appiah sözleşmesinin devam ettiğini vurgulayarak "Hiçbir yere gitmiyorum. Hiç kimseyle görüşmedim. Bu konuda tek yetkili kulübümdür" ifadesini kullanıyor. |
saol cihan
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.