![]() |
BiR kapının ardındayımmm
Bir Kapinin Ardindayim...
Bir kapının ardındayım; karanlık sessiz… Ayaklarımdan sızan kanlarla yol buluyor adımlarım. Tam eşiğinde sevdanın, dikenleri batıyor sol yanıma, Yürüyorum, yürüyorum; ulaşamıyorum. Başımda sisli bulutlardan yapma bir demet, Yüzümde eylülden kalma bir anı var. Ellerim soğuk, içimde zamansız bir boşluk ! Kan uyuşuyor gözlerimin gerisinde, Adımlarını sayıyorum bir bir, beynimin labirentlerinde… Zamansız ve rüzgarsız bir tepeye ilişiyor gözlerim, Ve hüznü içiriyor bana; öksüzüme düşüyor. En merhameti aşkın; yakamda, Bana düşüşlerimden bir düş sunuyor. Celladı oluyor geçmişin, sahipsiz eller. Geceye vuruyor hüznümün rengi… Bir kapının ardındayım ; soğuk nefessiz… Bir görüş anının titrekliğinde yüreğim. Demir parmaklıklar uzarken içimde, Ben gözlerimde sana esirim. Korkular örüyorum, matemi sende gizli, Sorular çözüyorum, dilimin ucunda; Söküldükçe sökülüyorum aşka… Pas tutuyor ellerim aşkın közünde, Yüreğimin sürgüsünde bir düğüm Ölü ruhlara asıyorum gülüşümü, Donuk bir hayale yol alıyorum… Bir kapının ardındayım; uzadıkça uzayan… Avuçlarımda paslı kelimeler; Güncemde içimi delip geçen yağmurlar, Önümde uzun bir yol var. Aşk bende çıkmaz sokak, ben aşka yanlış adres. İçimdeki o ses ; ömrümün kıyısına vuran. Yokluğuna vardığım her durak, Varlığında yok olduğum her köşe; Benden, içimden yadigar sana ! Al, gözlerimde göm beni, kapat üstüme geceyi; Ve ‘Sus !’ de herkese ve her şeye Ölüm bile gelse, son sözümde; unut beni ! Bir kapının ardındayım; Anahtarlar içimde, gözlerimde kilit,sözlerim harfsiz, Hadi bırak ve yine ‘GİT’ !.... http://www.imageyukle.com/out.php/i13873_cst061002.jpg |
Yüreğine sağlık kardeşim
|
eywallah kardeşim sağol güzel şiirlerin için...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.