![]() |
Sensiz Hayat Yalanların Kadar Yalan
Kaç gecedir birlikte yazdığımız hayallerimizi düşledim.
Kaç gecedir Kaç hayalle seviştim bu mehtap da. Kaç gemi bir birini gecti. Kaç geminin köpüklü suyunda boğdum bir hayalimizi Küfrettim her hayalde mavi suya düşmüş sülietine. Nefretimi katladım her zerremde. Her nefret ettiğimde baştan sevdim. Her sevdim dediğimde bir hayal gebe bıraktım doğan güne. Kaçtıkca yaklaşttım,yaklaştıkca sevdim seni. Sevdikce yandım,sevdikce yanıldım yalanlarına bulandım. Sordum kendime cevabı bile bile... Sevmek sevilmek varken YALANA MUHTACLIK NİYE ? Şimdilerde duygu işgalinde has evim ( kalbim ) Her bir hatırada,bir yalanınla yaralanıyorum. Yaşadığımız günler damlıyor yaralarımdan. Her zerrem haykırıyor özlemini bu bedenden. Ne yapsam ? Ne yapsamda silsem aklımdan bir an. Vaz gecsem binlerce gözde gözlerini aramaktan. Vaz geçsem her gece,bir damla göz yaşımda kendimi boğmaktan. Bu işin sonu nasıl biter hiiiç bilmem. Geçmeyen tek şey ise zaman. Hayat güzel biliyorum,Fakaat SENSİZ HAYAT YALANLARIN KADAR YALAN |
eline sağlık erdemcim güzeldi...
|
eline sağlık
|
Emeğine sağlık erdem güzel şiir
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.