![]() |
GÜzellİkler İÇİn ''tebrİk Ve TeŞekkÜr Et''
öncelikle burada cok güzell dostluklar kurduğum için cAkAl.net e teşekkür ediyorum...
|
bu siteyi kuranlara tşk ederim,
ve noumAhmet'e bu kunuyu açtığı için tşk ederim, ayrıca AYŞENUR'u bu kadar güzel yaradan yaradıcıya tşk ederim. |
bana herzaman acı cektiren BEŞİKTAŞıma teşekkür ediyorum !
sevinmek için sevmedik... |
Ahmet kardeşim öncelikle sanabu güzel konu için daha sonra senin o güzel dostluğun için sana tşk ederiyorum be sana realde rep veriyorum ya bu arada ben gözlük almayı unuttum aceleden ayrıca serdar kardeşimede o güzel dostlugu dolayısıyla teşekkür ediyorum serdar len gözlük almayı unuttum ne yapcam.
|
Alıntı:
eninde sonunda ondan gözlük lens veya başka bişeyler alacam sıkma canını sen.. bu arada bende teşekkür edeyim gelmişken ... Burda edindiğim kalıcı dostluklar için site kurucusu GeCeLeR'e teşekkür ederim... İyi ve kötü günlerde yanımda olan ve yanında olduğum tüm dostlarıma teşekkür ederim... |
Alıntı:
gemi biraz solamı çekiyor kuna :biggrin: |
bende bu kadar güzel konuya çoooooooooookca yazı yazan arkadaşlarıma tşk ederim(anlayana)
|
Alıntı:
|
Ben noumAhmet(ahmet) abime teşekkür ediyorm...
ADMİN TEAM teşekkür ediyorum...serdar abime ve niket ablama burdan yardımları için teşekkür ve tüm mod arkadaşlarım abilerime de teşekkür...ve cakal.net te bana kim yardım ettiyse onlara teşekkür edyorm... |
Rabbime teşekkür ediyorum bize layık olmadığımız halde verdiği tüm nimetler için...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.