![]() |
Adsl Bağlantınızı (Programsız) 100%100 Kullanın
Evet arkadaşlar yanliş görmediniz Adsl Bağlantınızı **Programsız** %100 Kullanabilirsiniz!!! Nasilmi ?????? İşte böyle: Normalde ADSL hızımız %80 le çalışır Windows bu bağlantının %20sini varsayılan kendi işlemleri için ayırır ve bunu 100 de 100 yapma yolunu anlatıyorum. Evet adsl hızını %20 arttıran bi olaya tanık olmak isterseniz şu adımları izleyin ve görün. NOT : Windows xp professional kullanıcılarına. Başlat > çalıştır > gpedit.msc > bilgisayar yapılandırıcısı > yönetim şablonları > ağ > Qus paket zamanlayıcısı > ayarlanabilen bant genişliğini sınırla > etkin > bant genişlik sınırı = 0 > uygula > tamam a basın. İşte Olay Bu Kadardır. Eğer denediyseniz aradaki farki mutlaka görmüşsünüzdür |
TeŞekkÜrler Bende Kullaniyorum Bİlmeyen ArkadaŞlar İÇİn İyİ Oldu
|
thanks thanks
|
ya ben çalıştıra girip gpedit.msc yazıyorum ama windows tarafından bulunamıyor diye bir uyarı veriyor ben mi yanlış yapıyorum yoksa bu işte bir yanlışlık mı var ? yardımcı olursanız sevinirim
|
Alıntı:
|
saolasın süper bi paylasım
|
evet bende kullaniorm işe yarıyor gerçekten:D
|
saolasın süper bi paylasım
|
saol kardeş
|
ben daha önce kullanıyodum ama eline saglık kardes güzel konuya deyinmişin bilmeyen kullanmayan daha fazla
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.