![]() |
Msn Dİscovery Programİ(tek Kelİme DehŞet)
Messenger Dehset Özellikler
1)normalden büyük avatarlar koyabilmenizi sağlar 2)biriyle konuşurken kişi pencereyi kapadığında size uyarı gönderir 3)Biri sizinle konuşmak için pencere açtığında size uyarı gönderir 4-)karşı tarafın avatarını çalabilirsiniz 5-)Sizi kimlerin engellediğini yada listesinden sildiğini gösterir 6-)istediğiniz kişisel durumda oturum açabilirsiniz (banyo yapıyor) gibi 7-)görünmez modda cevaplaşma eğer bir kişiyi invisible listeye eklerseniz sizi çevrim dışı olarak görür ama hala mesajlaşabilrisiniz msn i açtığınızda konuşmak istemediğiniz biri belki icq daki invisible olayı aynen 8-)aynı anda 3 dosya gönderim limitini kaldırır 9-)msn e flood yapan kişileri lsiteden silebilir bloklıyabilir yada oturumunuz kapayabilir 10)en önemli özelliği Karşınızdakinin ağzından yazı yazabilirsiniz Download Messenger Discovery Program Download buyrun LİNK.... |
Ynt: Msn Dİscovery Programİ(tek Kelİme DehŞet)
kanka bende var ama kullanmasını bilmiyorum bu saydığın özellikleri nasıl yapacağım anlatabilirmisin
|
Kanka bu kodları dene işine yarar. ıyı eglenceler
Kod::::....::::: Sahte Hata Mesajı Yollama Sahte bir hata mesajı yollamak için: Görüşme penceresinde ' !error ' komutunu yazınız (' ' lar yok) Ardından istediğiniz mesajı yazıp enter'layınız. Örnek: !error (hata) MessengerDiscovery is too cool for you mesajınız bu şekilde görüntülenecektir: bu emoticon'lara sağ tıklayıp "farklı kaydet" ile bilgisayarınıza kaydedin ve msn messenger'ınıza kişisel emoticon olarak ekletin. Örnek mesajdaki emoticon'a (hata) kısayolu eklenmiştir. - WinAmp'ta çalan parça nickname'iniz olsun Görüşme penceresinde ' !winamp ' komutunu yazınız (' ' lar yok) Ardından istediğiniz ön ek mesajını yazıp enter'layınız. Parçalar değiştikçe nickname'iniz de otomatik olarak değişir. Desteklenen WinAmp sürümü v5. Örnek: !winamp John listening to to; mesajınız bu şekilde görüntülenecektir: bu özelliği kapatmak için: Konuşma pencersinde !winamp off yazıp enterlayın - Alıntı mesaj yollama Karşınızdaki kişinin son 4 mesajını "alıntı" yaparak tekrar ona yollayabilirsiniz.Hangi komut: !quote 1 (...2, ...3, ...4) - Görüşme pencerisinden kişi bilgisi alma Görüşme yaptığınız kişi hakkında bazı bilgiler ekrana listelenir. Komut: !info Örnek: MessengerDiscovery: Contact email: [email protected] Contact nick name: [email protected] Contact font: Short Hand Bold: True Underline: False Italic: True Character set: UTF-8 - Yazılan her mesajın farklı renkte gönderilmesi Özelliği açmak için: !randcolor yazıp enter'a basın Özelliği kapatmak için: !randcolor off yazıp enter'a basın - Görünürlük/Görünmezlik Modu Konuşma esnasında !invisible komutunu yazıp enter'larsanız, o kişiye çevrimdışı görünürsünüz fakat hala mesajlaşabilirsiniz. (sesli görüşme ve web cam sonlanır)tekrar görünür olmak için !visible yazıp enter'layın. - Çok satırlı nickname MSN Messenger/Araçlar/Seçenekler altındaki Görüntü Adı: kısmındaki nickname'inize \n eklediğiniz zaman \n den sonraki kısım bir alt satırda görüntülenir. Örnek: MsX\nLabs "MsX Labs:" Not: Çok satırlı nickname'iniz, durumunuzu değiştirdiğiniz zaman özelliğini yitirir. Korumak için oturumunuzu kapatıp yeniden açın. - Sahte Uygulama Başlatma Daveti Yollama !fakeapp komutunu girip ardından herhangi bir mesaj ekleyin. örnek: !fakeapp MsXLabs Messenger karşı tarafa kabul et/reddet seçeneğini içeren MsXLabs Messenger uygulamasını başlatması için sahte bir davet yollanacaktır... |
ellerinize saglik dostum
|
ne demek gorevimiz
|
teşekkürler kanka
|
hocam ben bunu yukleyemedim buyrun link demişin ama ben link falan görmedim acemilere girdim hata verdiii :(
|
Arkadaşlar msn avatar çalmak istiyorum.. verilen programları indirdim ama açıklama ve nasıl yapılacağı hakkında bilgi yok.. yardımcı olurmusunuz..
|
programlarla halledemiyorsan, avatarını almak istediğin kişinin konuşma penceresi acıkken ve avatarı gorunurken klavyeden printscrren tuşuna bas ve powrpaint programını aç c+v tuş bileşimine bas avatar elinde resimdeki avatarı seç ve kes de yeni bir sayfa aç yapıştır de avatar eline kolay gelsin
|
pekiiii büyük avatar nasıl yapcass?_?
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.