![]() |
Yeni Yıl Espirileri
+Abi seneye görüşürüz
- olum bayramdan sonra okullar açılıyo ne senesi salak +abi bayramda sonra 2007 olcak biz 2006 altdayız - def ol +Len ali 1 lira versene - al ama 1 yıl içinde ödemezsen faiziyle isterim bir hafta sonra .. + abi al 1 liranı -faizi nerde bunun + ne faizi ben senden barayı alalı 5 gün oldu - gün bişi ifade etmez parayı aldığında yıl neydi? +2006 -şimdi ne? +2007 harbiden bir yıl geçmiş lan + yaaa +Abi naber özlemişim valla görüşmeyeli - noluyo lan dün görüştük olum + olur mu abi en son 2006 da gçrüştük uzamışın görüşmeyeli - harbi lan 2007 deyiz demi biz bende özlemişim valla napaıyon kardeşim iyisin demi? + iyiyim abi ne zamandır görüşmüyoz bi yemek ısmarlarsın demi kardeşine - ayıp ettin koçum. - uff amma uyumuşum haa herkes nerde burası neresi sende kimsin + hayatım benim tanımadın mı karın - ne karım mı ben ne zamandıruyuyom tarih ne? + 1 ocak 2007 - ben 2006 da uyumuştum bir yıldır uyuyom mu şimcik eski karıma noldu peki seninle ne zaman evlendik + haşmet sapıtma benim karın yeni yıla estetik yaptırarak girdim yaa - doğru lan ben de bir yıldır uyuyom sanıyom |
hehe sonuncusu güzeldi:D:D
|
konudan cok acıklamaya guldum paylasım ıcın saol:))))))))))))))))))))))
|
gereksiz msjlar silinmiştir.uygunsuz bir içerik gördüğünüzde konu açan kişiye bildirirseniz gereken düzeltme yapılır.açık arayıp,yüze vurmak yakışmaz kimseye.lütfen konuyla ilgileniniz.tşkler
|
ilk baştaki espriden sebep arkadaşla kavga ettik :biggrin::biggrin::biggrin:
|
evtt konu cok guzel sAol vArol...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.