![]() |
Saddam hüseyinin kesintisiz full videosu..rapidshare..
bence yazık oldu adam şehadet bile getiremeden bayram günü asıldı.
siz neler düşünyorsunuz????bebek katili apo asıl dünya ayağı kalkardı.... http://rapidshare.com/files/9669044/...ion_Saddam.AVI |
bir yandan iyi oldu bir yandan da üzücü insanlık olarak
|
abi çok pis küfür etçem de boşver ********i bush
|
Alıntı:
Ulan Adam Kelime-i Şehadet Getiriyo .. O....u Çocuğu Şiiler ßak neLer geLicek onLarın başına ..!! |
Şerefsiz herifler !!! Adamın Kelime-i Şehadet'i bitirmesine bile izin vermemişler...
:cursing: |
off topic genele taşınmıştır...
|
abi görceksınız sız ıraklılarda saddam dönemınde bırazda olsa huzur vardı. şimdi oda yok hanı ABD bunlara huzur ve mutluluk getirecekti_? adamları ellrındekınden etti.şimdi SADDAM'ı mumla arıyorlar...! ama nafile ne yapsalarda boş bundan sonra...!HAKSIZMIYIM ARKADAŞLAR...?
|
amerika 700 bin ıraklıyı öldürdü birşey demediler apo kaç kişiyi öldürdüler yine bişey denmedi adam birazda ülkesi için birilerini öldürdüler dünya ayağa kalktı saddamın öldürülmesinde almanya onay vermiş ama apo olsa herkez ayağa kalkar yazık be saddamın ölürken görünce içim acıdı ve adam okadar beni asmayın beni kursuna dizin demiş bari son isteğini yerine getirin adam asılırken bile yüzünü kapatılmasını istememiş çok cesaretli adam
|
Alıntı:
|
walla ben indirmek istemem sağol...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.