![]() |
:D :D Sigaranın Yararları
Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötüLenen her fırsatta iftiraLara maruz kaLan sigaranın faydaLarı
* Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır. * Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür. * Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar. * Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir. * Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir. * İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur. * Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur. * Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir Sadece kotu yonlerini gormeyelim sigaranin bakin ne kadar yararli oysaki... Not: Daha önce verildiyse kusura bakmayın arattım ama..... |
:) güzelmiş emeğine sağlık
|
sen bu zekayla fazla yaşarsın
bu kadar faydalı şeyler le zihnini yorma yinede paylaşım için sağol |
ben içmiyom walla içenler düşündün:)
|
sağol kanka nerden buldun bunu yaww:D
|
demekki sigara o kadar zararlı değilmiş
bisürü yararları da varmış içenler düşünsün |
ahhhhhhhh ahhhhhhhh bi bırakabilsem neler vermezdim hem biliyoruz ama olmuyor üzülünce sevinince hemen sarıl sigaraya....
|
valla güzel olmuş. süpersin
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.