![]() |
Bİlgİsyarini Tam GÜvenlİ Yapin..
1.) Önceliklik tavsiyem olmazsa olmaz antivirüs. Herkes ayrı telden çalıyo ama kesinlikle kaspersky öneriyorum.
isteyen burdan.. BURDAN 2) Şimdi birde firewall kuralım. Bu konuda türlü türlü programlar var . consol pc , not falan ama ben yine kaspersky antihacker ı öneriyorum. isteyen buradan BURDAN 3.) Sörf yaparken bulaşan spy tarzı programlardan kurtulmak için mozilla. Bence süper. denemenizi öneriyorum. www.mozilla.org.tr den indirebilirsiniz. 4.) Ad-Aware spyları temizlemek için kesinlikle öneriyorum. Ad-Aware se enterprise son çıkan sürüm. Ad-aware SE 1.06 Professional . google da ararsanız bulabilirsiniz |
Ya kardeş ii güzel de bu anti hacker bnm avastla çakışıo kaspersky antivirle çakışmıyo mu yani? Kaspersky çok yawaş tarıo onun için kaldırdım bazı virüslerde de etkili deil.
|
saol zaten bizim pc harddiski yemişti virüsler yüzünden bi de bu programları kullanıyım.klavyene sağlık
_________________________ emeğe saygı |
arkadas paylasım ıcın saolll
|
saol kanka kaspersky çooooooook işe yaradı bizim pc de 1 saate tarama yaptırdım eskiden masaüstündeki belgeleri açamıodum kaspersky i çalıştırıp trojanları filan silince artık belgeleri açıom.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.