![]() |
Türk'ü Türk yapan özellikler...
-Rüzgarlı havada küller uçmasın diye küllüğe su koyar
-Soba borusu aktığında yoğurt kaplarını telle sobaya bağlar -Sahilde,mayosunu kabinde giymek yerine arkadaşlarına havlu tutturarak giyer ve onlarada bakmayın diye çıkışır -Çoraplarının kirlenip kirlenmediğini koklayarak anlar -Telefon zili çaldığında başına dikilen ama açmak için birkez daha çalmasını bekler -Kağıt paraların üzerine not alır parayı harcadığı için notu kaybeder -Veya kağıt paranın elden ele dolaşacağını bildiği için üstüne komik yazılar yazar.Örn. paranın ön yüzüne tehlike anında arkayı çevirin arkayada şimdi deil salak tehlike anında yazar -Kürdanla dişini karıştırıp önce çıkararak bakar sonra tekrar ağzına sokar -Evin bi odasının ampulu yandığında yenisini almak yerine kullanmadığı bir odanın ampulu ile değiştirir -Evinde bulunan saksıların diplerini kül tablası olarak kullanır -İşinde iyi olan birini överken hakaretle iltifat eden bi TÜRK tür.Örn:Şerefsizin oğlu ne iş yapmış be kardeşim helal olsun der -Televizyonda film izlerken oyuncularla muhattap olan.Örn. oraya gitme öldürcekler seni diyerek konuya giren bir Türk tür -Geçirdiği trafik kazasından sonra kanlar içinde çıkıp zarara uğramış arabasına dert yanar -Gazete kağıdını çok iyi şekilde kullanır(cam silme bezi,külah,mendil,masa örtüsü) -Arabasının arkasına yazılar yazar.Örn:Rahmetlide sollardı,Tek rakibim THY,Kıroyum ama para bende |
hehe abi sade bizmiymişiz böle,karşıdan ne itici görünüyos öle ama çoğunu da yapıyorum be
|
BİZ tÜRKÜZ KARDEŞ OLABİLİR
|
topunu bn yapıyorum.. konu için saol eywallah
|
eline sağlık
|
Evet Dogru Dedİklerİn Bİzİde DiŞ Ülkelerden Ayiran ÖzellİĞİmİz Bunlar Zaten .neysek Oyuz İcten Pazarlikci Rİyakar Bencİl Acima Duygusu Olmayan Ve Bunlari Yapmayan DÜnyada Tek Ülkeyİz Ve Bundanda Gurur Duyuyorum .
Allah TÜrkÜ Korusun Ve YÜceltsİn..... |
valla aynen biz haa tşkler
|
valla yazdıkların dogru ama
bütün bu irençliklere ragmen çok sevinçliyim çünkü. TÜRK OLMAK BİR AYRICALIKTIR.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE . M.K.ATATÜRK.. DALGALAN SENDE ŞAFAKLAR GİBİ EYY ŞANLI HİLAL [email protected] |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.