![]() |
sony ericsson w810i kullanan arkadaşlar
selam arkadaşlar.sony ericson w810 i almayı düşünüyorum.kararsız kaldım.acaba telefonun özellikleri nasıl.ayrıca zil tipi polifonik mi yoksa mp3 ü de zil yapabiliyor muyuz?bu konuda bilgi verir misiniz.şimdiden teşekkürler.:biggrin1:
|
ben w810i kullanıyorum ve çok memnunum almanı tavsiye derim
mp3lerde zil sesi oluyor |
tavsiye ederim çok guzel tel mp3 zil yapıyosun
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
on numara telefon bende aldım.pişman olmasın.
|
bende de var ama daha 3 ayda telefonun kendinden açılan tuş takımı ışıkları bozuldu garantiye vercem şimdi ama gerçekten güzel telefon ben al derim
|
nokiadan illallah etiyysen alabileceğin yegane telefon w810i olmalı...
bangır bangır kalitesiz müzik dinlicem dersen hayal kırıklığına uğrarsın.. kaliteli sesle uzun süreli müzik bence yeterliydi...kulaklıkla son ses müzik dinlemen imkansız disco gibi oluyo valla..radyo da frekans bozulunca alternatif frekans özelliği çok hoş...şarzdan çalmaktansa ses ve ışıktan tasaruf etmeni öneren kulanım sunduğunu söylebilirim... |
bende aldım arkadaşlar ma kullanamıyorum program yükleyemiyorum yani msn purogramı oyun falan işte bulamıyorum neden se tavsiye edeceğiniz bir site varsa önerirseniz çok sevineceğim
|
ben de kullanıyorum ve eğer daha üst bir model düşünmüyosan ( w950den aşşaa kalır bi yanı yok onu söyliyim!) sana w810i yi kesinlikle ve şiddetle öneririm
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.