![]() |
Aydan Arsa Alan Türk Aileleri - made by canatasever :)
Tamamen bana aittir alıntı yapacak olanlar lütfen nickimi de beraberinde belirtsinler...
X- Hüsnü Abi Ay'dan arsa almış haberin var mı? Y- Peki ya aydanmazsa?? X- Hı?? Y- Bızzzzztt!! He he he ;D X- Abızıttın mı?? Y- He?? X- Zızzzztt!! ehuhehue ;D Y- Namussuz..... X- Aydan arsa alalım mı Kenaaaann??? Y- Nerden çıktı şimdi bu Hatice?? X- Bak Keanu Reeves'de alıyormuş komşu oluruz belki hadiiiii... Y- Şurdan bi korum gidersin o herifin yanına! Sinirim tepemde zaten... X- Hadi koysana kenaaaannn Y- !!!??? La havle.... X- Ayşeeenn! Sana müjdem var karıcııımm!! Y- Ay ay ay çok istediğim yazlığı mı satın aldın?? X- Yok yok bu daha güzel... Y- Boğaz kenarındaki o güzel yalıyı aldın o zamaann :) X- I-ıh daha güzel... Y- Evlilik yıldönümümüzde yurt dışına çıkıyoruz o zaman :) X- Yok yok yine bilemedin... Y- Eehhh yani Metin... Uzaya mı çıkcaz ne kaldı daha başka?? X- Sayılır... Y- !!!?? Nasıl sayılır?? X- Aydan arsa aldım hayatım artık ay ışığını daha yakından görebilcez nasıl ama beğendin dimiii :) Y- Salak olduğunu söylemiş miydim ben?? X- Hayatıııımm bil bakalım ne aldım?? Y- Ay ay ay aayyy ne al- X- Nerden bildin be vaaayyy!! :o Y- Neyi nerden bildim? X- Ayı... Y- Nee?? Bunca yıllık evlilikte bana birtek ayı demediğin kalmıştı onu da dedin necati ühü ühü X- Ama karıcıım açıklaya- Y- Sus necati sus!! Ben annemn yanına gidiyorum yetti artık!!! ÇAAATT (Kapı çarpılır) X- Al bideburdan yak tövbe tövbeee... X- Müjdeli haberi veriyoruuummm!! Aydaaaannn, arsa aldııımm!!! Y- Kocacıımm beniimm, bitanesin sen :) Z- Ayyy Aydan hanıımm çok şanslısınız! Baksanıza eşiniz arsa almış :) Ayıptır sorması nereden aldınız Hikmet Bey?? X- Aydan... Y- Efendim canım?? X- Neye efendim anlamadım... Y- E Aydan demedin mi?? X- Evet aydan dedim nolmuş?? Y- Sen benimle dalga mı geçiyorsun hikmet??? Z- Eh bende kalkayım artık... Y- Gördün mü bıktırdın arkadaşımı!! Senin yüzünden arkadaşlarımla vakit geçiremiyorum!!! Leylaaaa bekle bende geliyorum!! X- Ya bi dursaydınız! Yanlış anladınız beni! Huuoooppp kime diyorum ben yaa!! Ohooo gittiler bile... :thumbup: :thumbup: Emeğe saygı gösterene herkes saygı gösterir!!:thumbup: :thumbup: |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:52 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.