![]() |
1 ytl nın ortası altın !
Kankalar dün gezbe'ye giderken minibüse bindiğimde 1 YTL'yi uzatınca orta yaşlı amcamın biri gözümün içine içine baktı bende merak ettim. Sonradan adam bana demezmi bunların ortası altınmış, gözümün önünde falanca kuyumcu 1YTL'ye karşılık 30YTL veriyor. İşte benim koptuğum an amcaya ayıp olmasın diye gülemedim ama minibüsten kendimi zor attım.....
Ağlasak mı gülsek mi kankiler????? http://forum.kanka.net/images/smilies/003.gif |
puahahha 18 ayar oldum valla altın hea amcam benim
|
Arkadaslar Ama Sene Gecen Sene :p Değide Bundan Baya Bi Önce Paraları Yanlıslıkla Altından Yapmıslar Dedeler Babalar Bilir Bana Bİ Ara Anlatıyolardi....O Yaslı Amcada Onu 24 Ayar Zanemiştir Gözü Kalmıstır...
|
hahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
devlet çinkoyu zor buluyor bide altın mı basacak:)puhahahha:)ey gidi amcam ...;)
|
harbi ha dewlet mi altından yapcak...:D
|
altında osla en nihayetinde oda bir 1 milyon... :)
|
:d BEN Bİ ARA DAHA DUYMUŞTUM BUNU
|
ah amcam bea
gulsek mi alasak mı bilemiyorum....:p saolasn kanka |
devlet o kadar zengin olsaydııı...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.