![]() |
Youtube Türkiye Erişimi KAPATILDI 7mart
SAnırım bundan sonrada youtube türkiye erişimi açılmaz.
Atamıza uyarlanarak yapılan saygısızca videoalara yüzünden kapatıldı www.youtube.com |
Peki sebep nedir böyle saçma şey olurmu ya
|
AtatÜrke Yapilan Hakarettrn Dolayi Olabİlİr
|
ya tamamda siteye gerekli uyarılar yapıldı ve site bu görüntüleri kaldırdı.
ve site içinde bizlerin gönderdiği ve Türkiye Cumhuriyetini ve Atatürkü dünyaya gerçekten olması gerektiği gibi aktaran görüntüler var. bu durumda adamlar cirit atacak sitede yunanı pkk sı oh ne ala bizde eli kolu bağlı bu propagandaya göz yumacağız |
forezen videolar kalkmamıştır dostum neden üzüldüğünü anlamıyorum Atamıza hakaret eden bir siteye kapanmasada Türk halkı girmezdi en azından girmemeli diye düşünüyorum...
|
Alıntı:
daha kısa bir süre önce pkk tarafından konan birkaç görüntü vardı ve bu görüntüler propaganda içerikliydi ve görüntüler içinde 25 askerimizin nasıl şehit olduğunu gördüm ve bunu dünya izliyordu sonra ne oldu kaldırttık bizler olmazsak orada bu ülkeye karşı sanal alemde de olsa yapılacak saldırıya nasıl müdahale edeceğiz söylermisiniz. kanka.net te de çeşitli konular açtık ve youtube da var olan görüntüler hakkında arkadaşları bilgilendirdik sonuçta herkes üzerine düşeni yaptı ve bu görüntüler kaldırıldı. bizler orada olmadığımız zaman at koşturacak haysiyetsizler ve istediklerini dünyaya iletecek sonuç Türkiye = Barbar olacak. saygılarımla |
Eğer Bu Kararı Onaylamayan Warsa BURAYA TIKLAYARAK YOUTUBE'GİREBİLİR...!TIKLA!]
Yasaklar Çiğnenmek İçin Wardır |
Alıntı:
|
www.proxcloak.com a girin alta açılan adres çubuğuna www.youtube.com yazın siteye girin bu kadar basit...
|
Erişim açıldığına göre konu kilitlenmiştir.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.