![]() |
ekran kartı yardımı lütfen
ekran kartı radeon 9200 pro sec family pc im acer T 135
TR 7 legent ı oynauyorum ama hareketler yavaş yeni hitman 4 ü yükledim renkler birbirine giriyor hiç bir şey anlaşılmıyor bu kart sorunumudur? |
guncel drıver surucunu kurarsan anlayabılrsn
|
Arkadaşım kartta sorun var teknik destek alırsan daha ii olur (garanti desteği)
|
Kartta problem olsa windowsdada bi anormallik sezersin bence Eldanar ın dediği gibi driver sorunu bi günecelleyip dene ;)
|
Arkadaşım ana kartın üzerinde zaten 10 board ekran kartı oldugundan dier ekran kartın da arıza olursa direk boardda ki kart kullanım içi olur yani bir sorun göremezsin oyun veya dondugunda anlarsın bunu....
|
Tamam ben farklı bişeymi dedim ?? fiziksel bi problem olsa eğer windowstada bi sorun yaratır dedim oyunda problem çıkarıpta windowsta çıkarmaz diye bi kaide yok sonuçta, sadece software bi soruna benzıyor onu söyledim ;)
+ Monitörün kablosunu onboard ekran kartına takmadan aktif olmaz bunu bilmelisin ;) |
Tamam yhaw Kızma Sende HEmen Sen nasıl diosan öle olsunda sorunu olan arkadaş tövbe buraya bakıyorsa o o sorunu çoktan halletmişe benzior :)
|
yok yaw kızdığım filan yok arkadaş açalı uzun zaman olmuş doğaldır (: ben bilgilendirmek için yazdım başka biri yararlanır belki (:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.