![]() |
Rep İsteme Taktikleri
Ya canım geçenlerde ben sana bir rep vermiştim yaa...
+Eveettt noolmuş? -Duruyo o hale dimi sende + E herhalde yaaannniiiii - Hıııı anladıımmm ya ben de şimdi komik resimlerde bir konu açtım bir bakıversene ben eklerken çok güldüm de Bakıvermişken de bir rep yollayıversene ************************** - Şiiişt , bak ne yazdım? + Bakiiim.. 1dk sonra.. - Noldu baktınmı? + Evet.. - rep im hala aynı? + Ee nolucaktı? + Boşuna mı bak diyoz sana, versene oğlum rep... - Hadi anam hadi yavrum, allah versin.. **************************** -sıkıyosa bana +rep versene + _____ - yemedi di mi, yemez tabi, korkaksın olum sen, veremezsin sen bana rep mep, yok o yürek sende... ***************************** - Eğer bana +rep verirsen sana forumda abi derim + Ama ben bayanım - Ama , ama... ii o zaman sende -rep ver ****************************** - Ya şimdi sen bana bir rep versen ne ii giderdi he + o ne ki??? ( yeni üye ) - hoş geldin kardeş ******************************* - puhahaha allah belanı vermesin öldüm gülmekten ne adamsın yaa + eeee...Huh - ne eesi? çok komik ti güldüm işte + nerde +rep? - oohoo her güldüğümüze rep vericeksek işimiz var + ben burda boşunamı şaklabanlık yapıyorum - iyi al hadi al başımın gözümün sadakası olsun +1 + yupppiiii ******************************** - ya şu konuya bi bak be + ok bakıyom - nasıl + güzel - eee + iyi topic - eee + başlığıda iyi uydurmuşsun - eee + ne eee - +rep? + daha çok beklersin ******************************** - abi hani bu gun benım doğum günü ya + ee noolmus - hani +rep im + ne rep i len - hediye almadın bari rep ver ********************************** - çok güzel konu olmuş helal + yani? - yani aferin sana böle devam et + yaniii --- offf tamam be al |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.