![]() |
Yardim Masalari 5
SİZİ TEKRAR ARİİCAM -iyi gunler siz herkesi internete bagliyor musunuz? -nasil? -mesela ben paket alsam internete baglanabilir miyim? -eger bi bilgisayariniz, bir modeminiz ve bir telefon hattiniz varsa evet -tamam ben bilgisayar aldiktan sonra arasam sizi yine sizinle goru$mem mumkun mu adiniz neydi? -hande -tamam *arda bey* ben sizi tekrar ariicam te$ekkurler byeee Bİ DE MODEM Mİ ALİCAZ?!! -hanfendi ben internete baglanamiyorum.. (dns ayarlarina bakilir, telefon numarasi, kullanici ismi vs vs kontrol edilir bir sorun yoktur.) - ee hala mi baglanamiicam ben? -beyfendi modem ayarlarinizi kontrol edelim bir de.. -ama ben modem almadim ki? -modem almadiniz mi? ama modem olmadan internete baglanmaniz teknik acidan mumkun degil. -ohoo sizde a$tiniz artik cizgiyi karde$im, hem paket aldik hem her ay para oduyoruz bi de modem mi alicaz?!! bu ne acgozluluk biz kolay mi kazaniyoruz bu parayi!! (cotaaaa telefon kapatma efekti) ve telefon yuzume kapatilir. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.