![]() |
Yardim Masalari 6
BİZİMLE İLGİSİ YOK - iyi gunler bi problemim vardi benim... - buyrun hanimefendi yardimci oliym ben size, elimden geldigince - internete baglanamiyorum ben!! - bakalim nedir problem, ne yaziyor su an ekraninizda? - goremiyorum ki, elektrikler kesik... - elektrikler kesikse baglanamazsiniz ki hanimefendi, bilgisayar calismaz - e bu sey neye yariyo o zaman bilgisayara taktigimiz hani o isikli? - modem o efendim - tamam iste! beni internete bagliycak olan sey di mi o? - evet ama elektrikleriniz kesikmis, bilgisayar calismadan nasil baglanabilirsiniz ki? - e bu o seylerden diil mi, hani elektrik kesikken de calisiyo bilgisayar? - hayir o ups efendim, bizimle bi ilgisi yok - hep boyle yapiyosunuz zaten, eksik mal satiyosunuz, hani gunun hangi saatinde istersem baglanirdim ben internete? boyle diyosunuz sonra da problem cikinca bizimle bi ilgisi yok, yetti be! - ama hanimefedi... (catttttt! telefon kapanır.) FAX BOZULDU -benim faxım bozuldu --modeminiz mi bozuldu -hayır fax bozuldu --fax programınız mı bozuldu -hayır efendim fax bozuldu işte --fax modeminiz mi bozuldu. -bakın hani modemin arkasında iki yer var birine telefon hattı diğerine fax bağlıyosunuz işte benim oraya bağladığım fax cihazım bozuldu. şimdi oraya telefon bağlasam normal. internete bağlanabilir miyim? -- aslında fax modem demek o kartla fax da çekebilirsiniz demek yani bir fax cihazına ihtiyaç yok efendim -ben bir senedir böyle bağlanıyorum ama --bakın ikinci girişe bişey bağlamanıza gerek yok boş da kalabilir -ee boşuna mı aldım ben bu faxı şimdi. --eee evet |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.