![]() |
gelen misafirler çıkmak bilmiyor!!!!
arkadaşlar 1 aydır evimizde 4 kişi olmak üzere 1 hasta var. o hasta için günde bir sürü kişi geliyor evimize gelen giden evimizde banyo yapıyor. onların yemekleri falan onca para bide o evimize gelen misafirlerinde misafirleri evimize gelince ekonomi diye bir kavram bizim evde kalmıyor. evde rahat dolaşamıyorum o misafirler yüzünden o hasta sabaha kadar öksürüyor.bide ailemizle rahat rahat konuşamıyoruz babam eve geç geliyor artık misafir yüzünden.ayrı odalar da oturuyoz.sizce ne yapmalıyız?
|
Vallaha Bunun Çaresi Yok:( Siz En İyisi Direk O Evi Terk Edin:D
|
benim bildiğim hasta ziyareti kısa olur
yoksa bu kavram deiştimi |
hastalar bizde kalıyo
|
kardesım allah yardımcın olsun acil şifalar ilk önce walla bu demektirki seviliyosunuz kötü yanıda ekonomin yapacak bi şey yok allaha dua et hastan hemen iyileşşin inşallah..!!
|
222121 Bey, bence açık açık konuşun de ki böyle böyle darılmaca küsmece yok,anlayışla karşılamanızı umuyoruz.Diyeceniz.Hasta sizde kaldığına göre çok yakınınız ona katlanıverecen artık
|
Alıntı:
|
walaa görgüsüzz olan o hastayı ziyaret eden misafirlerr dediğinizz gibii hasta ziyaretleri kısa olurr amaa bunlarr bidee banyoo yapııolarr işinizz zor walaa
|
valla zor bi durum yaw allah kolaylık versin abi bişey diyemeyecem ya
:D |
ßence en iyisi tatlı bir dille gelen misafirlere uygun olmadığını anlatman ;) ßunu yapmak bir çözüm olmayabilir ama gelen misafirler gerçekten anlayışla karşılıyacaklardır gibi geliyo bana ;)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.