![]() |
bu şiirler çılgın :):)
seni sevmektense ben kendimi yakarım,
seni üzgün görmektense dünyayı yıkarım, ölürsem mezarıma gelip toprak atma, o küreğin sapını g.tüne sokarım. --------------------------------------------------------------------------- -------------------- baktım karanlıkta iki göz parlıyordu, yanına gittim biraz okşadım, sonra eğildim bacaklarını ikiye ayırdım, memelerini tutup biraz sıktım, çok zevk alıyordum çünkü ilk defa inek sağıyordum. --------------------------------------------------------------------------- ---------------- önce boynundan gezdir, göğsünün arasından geçirip kalçana kadar indir, yuvasını bulupta ses gelene kadar içine sok, emniyet kemeri hayat kurtarır, sende tak sende kurtul. --------------------------------------------------------------------------- ------------------- öleceksin, gömecekler seni, toprağa karışacaksın, çiçek olup yeşereceksin, bir inek seni yiyecek ve sonra s.çacak, gelip baktığımda ne göriim, yine eski b.k sun --------------------------------------------------------------------------- ---------------- hatırlarmısın. küçükken seninle camdan dışarı bakardık, sen yüzünü cama dayardın, ben popomu, yoldan geçenler bizi hep ikiz zannederlerdi. --------------------------------------------------------------------------- ---------- hani rüzgar eserde dalgalar kumsala vurur ya, hani masmavi gökyüzünde bembeyaz kanatlarıyla martılar uçuşurya, işte o martılar kafana s.çsın. :lol: :lol: :lol: |
komık şeyler bolumune taşınmıştır..
|
hehheh
|
komik
|
Güzel miş saol :):)
|
garizma tesekkürün için tesekkur ederim ;)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.