![]() |
siz çakal.net i nerden buldunuz_?_?
ewt arkadaslar siz çakal.net e nerden uye oldunuz nasıl oldu herrkes yorumunu yazsın ben goggle de arama yaparken karsıma cıktı ve gırdım hosuma gıttı uye oldum ya siz yorumlar lütfen..!!!:wink: :wink:
|
muhabbet kafeye tanışmıştır.
ilk zamanlarından beri varım sitede,diğer forumdan dolayı burdayım |
kardeşim koskoca çakal.nette sen ve ben varım galiba bu nasıl iş ya millet uyuyor..!!!
|
kanka.netten buldum...
|
bilmem bir yerden buldum ama hatırlamıyorum memnun kaldım ve burda kaldım :)
|
O00oooo anlatim bakin simdi eve neti cektirdim ilk zamanlar yaklasık 1 sene olmustur...Pc basında sabahladıkdan sonra sıkıldım artık neten 1 günde sonra rasgele site ismleri yazmaya basladım bizim ordada kankannet die bi int cafe wardıı ulan bi bakam onun sitesi warmı die sonra karsıma kanka.net cıktı ama ordan buraya nası geçtim hala hatırlamıom işin ilginç yanı uzun zamandır cakal dayım ama hala kanka nete üye deilim :) sonra işte ben cakal.net de ilk forum nedir onu örendim ama acemi oldumdan dolayı forumda konu felan acmayı bilmiodum sonra işte o sıralarda hack e merak war tabi hack ketogorisinde kim ne yazmsısa bakıom sonra msn adreslerini ekliodum tesadüfen bluekeys i ekledim sonra o biraz nutuk atı nasiat verdi hack bos iş felan forumda konu acmya öretin sonra bende gaza geldim passso konu actım forumda felanda filanda işte sonra artık bi yerden sonra bıtkınlık geldi bıraktım forum sitlerini ama bi tek cakal.neti bırakamadım :P
|
Alıntı:
|
kanka.netten :D
|
arkadaslar çakal.net i kanka netten bulmayan varmı_? :D:D
|
yokkktur heralde kanka netten buldum
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.