![]() |
türk askerinin hataları :(
ağrıda askerlik yapmakta olan bir mehmetçik nöbetteydi eline almış bir voltmen nöbet saatlerinin gecmesini bekliyordu arkasındaki tererüstten haberi yok sabah oldugunda alayın duvarında mehmetçiğin kanıyla şunlar yazıyordu: 15 METREYİ 1,5 SAATTE SÜRÜNDÜM BU ASKERİN KELLESİ BENİM HAKKIMDIR..!!!:crying: :crying: :crying:
EMEĞE SAYGI ZOR Bİ ŞEY DEĞİL SADECE Bİ TEŞEKKÜR EDİN......!!!!! |
Alıntı:
|
eğer gerçekse....
|
ewe benım abim ağrıda askerlik yapmakta alayın duvarına türk askerinin hataları diye yazmıslar banada o anlattı ve daha dolu hatalar acı bir olay.....
|
off aman Allahım.inanamıyorum.....
|
Böyle seylere inanmayin bunlar terör örgütünün propoganda'sindan baska bir sey degil. Bu konu basliginin burda kalmasi bile onlarin propogandasi yapilmakta.
|
ne demek istediğini açıkca söyle kardes ne propogandası yalanmı söylüyoruz hem türk bayragıyla sıteye cıkıyosun sonrada bana terör örgütünü mü savınıyosun.....
|
bende inanamıom!!!:'(
|
Alıntı:
|
neymıs gercek olanlar serefsızlerın hergun sınsıce nasıl askerlerımızı sehıt ettıklerımı gercek olanlar bunlar ıste ama ben senın ınanmamana hala sasırıyorum neden ınanmadıgını acıklasana sen bı bana ...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.