![]() |
DeLi YüReK mİ?KuRtLaR vADiSi mİ?sence???
Ben DELİ YÜREK diyorum Arkadaşlar..YA SİZ?
Çünkü deliyürek bambaşkaydı..Tabii kenan imirzalıoğlunun oyunculuğuyla..Kendi nacizane görüşüm Kenan polat olsaydı Kurtlar vadisi bi dünya markası olmuştu..çünkü kenan oyunculugunu deli yürek bumarang cehemmeni [2001]yapımında fazlasıyla ıspatladı..düşüncesindeyim.tabii bozo[selçuk yöntem]ile abi kardeş gibilerdi.bu da filme eminim yansırdı...benim gorusum bu arkadaşlar sizinkileri de bekliyorum... Tabii polat da çok iyi bir oyuncu..Bir yerlere abisinin torpiliyle gelmedigini ıspatladı..ama kenanın eline silah daha iyi yakışıyo..[pek hoş bi şey deil bi insanın eline silah yakıştırmak ama...] |
kanki bana göre en kral mafia dizisi tabiki kurtlar vadisi
|
tartışmaya gerek yok tabiki kurtlar vadisi amaç güzel var olan düzeni değiştirmek ama deli yürekte bu yoktu miroğlu ve etrafında dönen olaylar...kurtlar vadisinde olan ise türkiyede dönen olaylar...
|
Kurtlar vadisi deliyürekten 10 kat üstün bir dizi..
|
DELİ YÜREK ti ondan sonrada bu tip hiçbir diziye bakmadım buna kurtlar vadısıı de dahl
|
bencede kurtlar vadisi ama bu surıyede yapılan cekımlerın bı kac bolumu harıc dıgerlerı kotu bn sahsen begenmedm
|
Yaaa tabi ilk olarak deli yürek ama Kutlar Vadisini de es geçmemek Lazım bence ikisi de ... Ama ilkler daha güzel olur o ayrı :D
|
ben her ikisinide begenmedim ve ikisininde hiçbir bolumunu seyretmemekten kıvanç duyuyorum,,,arkadaşlar bence televizyon zaman kaybı......!
tabi bu sadece benim goruşum...........! |
vadinin üstüne yok..hem içerik hem aksiyon
|
üstüne tanımam...tabiki kurtlar vadisi...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.