![]() |
bir çıkış yolu gösterin arkadaşlar:(
ya arkadaslar benım bı cıktıgım kız var msn de tanıstık ve cıkıyoruz o bartınlı ben maraslıyım ve birbirimize uzagız ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ayrılalımmı sonuna kadar yanındamı olayım bana yardım edin :(:(
|
ayrılın
|
sağol kardeş ne güzel teselli ettin öyle yaw allah razı olsun ayrılın diyosun ayrılmak kolaymı...
|
bana göre heşey kolaydır ayrılmakta kolaydır.
seninde benim gibi olduğunu sandım. valla bilmiyom ne yapacağın konusunda fikrim yok çünkü hiç kız arkadaşım olmadı olsada hemen ayrılırdım.... |
sevmek ve sevilmek yürek ister ya adam gibi yada asla benim felsefem bu...
tesekkürler yorumların için.. (bazen içimden aslında hiçbir kız ıcın degmez dıyom ama ) |
murat sana göre ayrılmak kolay o kadar kız gecti eline hayin bide ayrılmayı soruyon :D
|
hem sevmek öle öemsiz değil vede kalbinde kalır bi sen bi o olur sen onunla oyun oynuyon
sen okıza ysazık hayin :) |
kanka senden bu lafları hiç beklemezdim oyun oynamak bana göre değil ben bu zamana kadar hangi kızla oyun oynadım.....
|
yaşın genç kardeş boşuna uğraşma ayrıl kendi bulunduğun yerden birisini bulursun elbet
|
Kanka başka bul ya.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.