![]() |
SariŞinlara Satmiyoruz
>>
>>>>Genç ve güzel sarışın, alışveriş merkezinin beyaz eşya reyonuna >>>>girer ve satıcıya sorar: >>>> >>>>- "Su küçük televizyonu almayı düşünüyorum, fiyatı nedir ?" >>>>- "Kusura bakmayýn hanýmefendi sarışınlara satış yapmıyoruz.!" >>>> >>>>Genc kadın sinirlenir, evine gider, saçının rengini değiştirir ve >>>>ertesi gün mağazaya geri gelir, ayni satıcıya yaklaşır ve: >>>> >>>>- "şu küçük televizyonu satın almak istiyorum." der >>>>- "Kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz !!!!" >>>> >>>>Kadın iyice sinirlenmiştir, soluğu bir kuaförde alır, bu defa >>>>köklü bir deðiþiklik yapar, hatta makyajından,göz rengine o tam >>>>bir esmer adayı artık.. Aynı maðazaya gider, aynı satıcının >>>>yanındadır ertesi gün: >>>> >>>>- "Su küçük sevimli beyaz renkli televizyon ne kadar ???" >>>>- "Kusura bakmayın hanımefendi, sarışınlara satış yapmıyoruz" >>>>- "inanmıyorum, nasl anladınız sarışın olduðumu, üç gündür >>>>kendimi esmere cevirmek için yapmadığım kalmadı!" >>>> >>>>- "Hanımefendi 3 gündür satın almaya çalıştığınız şey Mikrodalga >>>>fırın!!! >>>> >> =))))))))))) |
Eyv. Kanka
|
saol kanka
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.