![]() |
ArkadaŞlar Bu KorkunÇ BİŞİ DeĞİl???
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BU KONU BENİM BAŞIMDAN GEÇEN Bİ OLAY...
BENİM ADIM ERKAN BU KONU Bİ AŞK KONUSU BEN SAMSUNLUYUM BEN BİGÜN SAMSUNUN YEREL Bİ SİTESİ VAR e-ka DİYE Bİ SİTE VE İŞTE BENİM HİKAYEM ORADAN BAŞLIYO VE SONRASI SİTEDE GEZEWRKEN KAVAK KARAPINAR KÖYÜNÜN MESAJ KÖŞESİNE BAKTIM VE ORADA Bİ KIZ MSNESİNİ VERMİŞ VE BENDE MSNEME KAYDETTİM ADI ZEYNEP SONRA KONUŞMAYA BAŞLADIK ARAMIZ ÇOK İYİ OLMAYA BAŞLADI VE O KIZ BENİM AKRABAMDI BİRBİRİMİZE AŞIK OLDUK AMA O OLMAMIŞ VE BENİ HİÇ SEVMEMİŞ SONRA BİRGÜN DEDİM Kİ BENİ SEVİYORMUSUN YOK DEDİ HAYATINDA HİÇ DÜŞÜNMEDİNMİ BENİ YOK DEDİ SONRA NE OLDU BİLİYONUZMU BEN 2 SENE BUNLA KONUŞTUKTAN SONRA BIRAKILINCA BUNALIMA GİRDİM VE DELİLER HASTANESİNDE KALDIM ORADAN İYİLEŞİP ÇIKTIM AMA ONU HALA UNUTAMAMIŞTIM HERGÜN HER GECE ONUN MSNESİNİ AÇMASINI BEKLİYORDUM AMA AÇSADA BENİ ENGELLİYODU KONUŞMUYODU SONRA BEN İÇKİYE VURDUM KENDİMİ VE ŞİMDİ HALA ALKOLİĞİM HİÇ EVLENMEDİM VE O EVLENDİ ŞİMDİDE KENDİME BİŞİ YAPACAĞIMDAN KORKUYORUM alıntıdır tabiiki benim adım erkan deil;) |
bune ya:D
|
güzel ve karısık bi hikaye..
|
YazıK ßee ßi o KaDaRda Karı$ıK ...
|
Bu KorkunÇ BİŞİ DeĞİlse burda ne işi var ...
konu efsane ve korku hıkayelerı bolumune taşınmıştır... |
yani alıntı reklasm olduunu görmedim;)...
|
Karısık bir hikaYe . .:D
|
amaaaannn amma karıştı..konuyu kilitlesin biri canııım...ahahahahahahah...!!!biri bizi durdursun canıımmm
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.